.

.

ENFLNI Валяк за Премахване на козината на домашни любимци, 2023 Нов Ворсистый Валяк за Козината на домашни любимци, за Многократна употреба Ролки За Премахване на Власи?

ENFLNI Валяк за Премахване на козината на домашни любимци, 2023 Нов Ворсистый Валяк за Козината на домашни любимци, за Многократна употреба

BGN 4.99

Наличност
На склад

【Конструкция жлеба, за да се движат】 Ролки за власинките са проектирани с силиконовата жлеба, за да се движат, тя автоматично събира коса в чекмеджето за съхранение при използване на мека мебел, килими, легла и други мебели, само перекатывайте ги наляво и надясно, лесен за почистване (Ако эпиляторе все още са останали косъмчета, можете ръчно да го обърнеш водач наляво и надясно, и космите ще скатаны в кутия за съхранение. 【Конструкция пружинен своята практика】Валяк за премахване на нпд е оборудван с разтегателен капак с един бутон, който е много удобен за почистване, подреждане и съхранение на косата. 【За многократна употреба дизайн】 Средство за премахване на козината на домашни животни могат да се перат, батерия или източник на енергия, не са необходими, и не е необходимо да се замени за такива детайли, като например лентата или залепваща хартия, може да се използва повторно след лесен за пране. 【Удобен и ефективен】 Нашия валяк за козината на домашни любимци, произведени от инженерната пластмаса с триене и има уникална форма за захващане, която го прави по-удобен за задържане, както в хоризонтално, така и във вертикална посока.Той изглежда страхотно на мебели, обивке мебели и всичко, което е свързано с козина. 【Многофункционално средство за обезкосмяване】 не може просто да изтривате косата с облекло и изделия от влакна, но и да се използва за почистване на легла, мека мебел, автомобилни седалки и конструкции за катерене котки, при това без да причинява никаква вреда. 【Конструкция жлеба, за да се движат】 Ролки за власинките са проектирани с силиконовата жлеба, за да се движат, тя автоматично събира коса в чекмеджето за съхранение при използване на мека мебел, килими, легла и други мебели, само перекатывайте ги наляво и надясно, лесен за почистване. (Ако эпиляторе все още са останали косъмчета, можете ръчно да го обърнеш водач наляво и надясно, и космите ще скатаны в кутия за съхранение. 【Конструкция пружинен своята практика】Валяк за премахване на нпд е оборудван с разтегателен капак с един бутон, който е много удобен за почистване, подреждане и съхранение на косата.

Опции за продукта

Свързани продукти