.

.

Централна Химическа Делото за Еднократна употреба контейнер За увеличаване на вкус 9 – 3 Капачки от 50 броя Размер: прибл. На 18.6 X X 18,6/3,8 см

Централна Химическа Делото за Еднократна употреба контейнер За увеличаване на вкус 9 – 3 Капачки от 50 броя Размер: прибл.

BGN 17.92

Наличност
На склад

Размер : Приблизително 8,2 х 41 инча (20,8 х 10,4 х 2,1 см).Произведено в Япония.Температурна устойчивост : приблизително 176 ° F (80 ° C). Не е подходяща за микровълнова фурна.Съвместима форма капачки / плътен вкус. Тип 4-1 (продава се отделно).Лесен за използване еднократен контейнер за суши.Формата най-долу може да се използва с мек и нежен силует, който е присъща само на гъвкавост на материала.Той отговаря на нормативните стандарти, по силата на Закона на Министерството на храните за хигиената, и за Уведомление за санитарните проучвания № 370 на Министерството на здравеопазването и социалното осигуряване, и полиолефинам, както и стандарти за саморегулиране, определени от Съвета на общественото здраве, такива като хигиена полиолефин около 4.

Опции за продукта

Свързани продукти