.

.

IKUSO 30-49 Много широки детски врата за стълби, Детски врата с височина 30 с две удлинителями, Детски врати за врати отвори с малък като за домашни любимци, Защитават кас?

IKUSO 30-49 Много широки детски врата за стълби, Детски врата с височина 30 с две удлинителями, Детски врати за врати отвори с малък

BGN 24.40

Наличност
На склад

【Два режима на инсталация】 : Американски патентован продукт, последните сертификати за безопасност CPCПодходяща за монтаж под налягане или при пробивни, детска задвижваната IKUSO за домашни любимци, е с височина 30 см и ширина около 30-49 см, включително 2 удължител.Метален материал тежи около 12 килограма и е по-трайна, отколкото други по-леки конкуренти на пазара.При правилно инсталиране на вратата издържа на удар в 150-210 паунда. 【Сигурен и здрав】 : Подходяща за отвори с диаметър 29-43 инча.Използвани всички стоманени материали и конструкция с двоен механизъм за заключване, които не могат да се противопоставят на въздействието на домашни любимци, но и да попречат на това, децата да отворите вратата.Той е подходящ за стълбища, врати отвори и коридори.Малка врата за домашни любимци може да се регулира нагоре и надолу и да заключват, за малко дете да не се притеснявам и не вървеше наоколо.Също така е удобно и практично да ги гледате по всяко време, за да се гарантира тяхната безопасност. 【Удобно живот в грижа за домашни любимци】 : IKUSO пет baby door помага на възрастни безопасно защита на децата, ограничаване на броя на домашните животни и организиране на живота.Това позволява да се избегне намесата на домашни животни и деца, не им позволява да влизате в "забранена" зона, освобождава ръцете на родители и осигурява чистота и порядък в кухнята. 【Функция за автоматично затваряне и двойно заключване 】 : Тази врата за безопасно преминаване на домашни животни може да се завърта в двете посоки и автоматично затвори и запираться.Горната част е с твърда двойно капаче.Долната част на вратите главният вход се затваря в слот.Трябва да се вдигне вратата, за да я отворите, че детето не го отвори, по погрешка. 【Забележка 1】 : Преди да инсталирате между тик-так на врата и рамка, се образува процеп, който не е дефект и не погнут.Тази разлика ще бъде отстранена след инсталацията. 【Забележка 2】 : Моля, не забравяйте да измерите врата преди да си купите и избор на подходящ размер за врати и удължител, за да се уверите, че той е подходящ.

Опции за продукта

Свързани продукти