.

.

CLISPEED 20pcs Ферма Куки, Скоби Чанти На Открито Ключалката на Края на Шнура Полезни Аксесоари за Бънджи Навес Фиксиран Скоба Вятърна Въже Обтегач на Еластична Пластмас?

CLISPEED 20pcs Ферма Куки, Скоби Чанти На Открито Ключалката на Края на Шнура Полезни Аксесоари за Бънджи Навес Фиксиран Скоба

BGN 0.33

Наличност
На склад

СКОБА за НАВЕС - издържа на силно напрежение и трудно се отпуснете след определяне на палатки, малко увреждане на тъканитеПЛАСТМАСОВ ОБТЕГАЧ ЗА ПАЛАТКИ - има прост дизайн, но е много практична и сигурна в употреба.СКОБА ЗА КУКАТА за РАНИЦАТА - Ярък и гладко покритие се постига с помощта на процеса на нанасяне на покритие.НЕЗАБАВЕН СКОБА за ЗАКЛЮЧВАНЕ GRIP - Произведен от висококачествен материал за употреба, подходяща за различни багаж, чанти, раници.СКОБИ за TARPS - за ремъци, ленти, конци, въжета, яка, колан.СКОБА за НАВЕС - издържа на силно напрежение и трудно се отпуснете след определяне на палатки, малко увреждане на тъканите.ПЛАСТМАСОВ ОБТЕГАЧ ЗА ПАЛАТКИ - има прост дизайн, но е много практична и сигурна в употреба.СКОБА ЗА КУКАТА за РАНИЦАТА - Ярък и гладко покритие се постига с помощта на процеса на нанасяне на покритие.НЕЗАБАВЕН СКОБА за ЗАКЛЮЧВАНЕ GRIP - Произведен от висококачествен материал за употреба, подходяща за различни багаж, чанти, раници.СКОБИ за TARPS - за ремъци, ленти, конци, въжета, яка, колан.Осъществяване Списък на 20 x куки Функции - Той има прост дизайн, но много практичен и надежден за използване на скоба за куката за палатки. - Цвят : черни куки, с защитна катарама. - Отлични аксесоари за каяк, кану, лодки, ялика, риболов, кемпинговой палатка, навес и така нататък, опашката кука за палатки. - Материал : Pvc скоба за сенници за каравана. - Идеален подарък за семейството и приятелите, които обичат активната почивка, това им се радвате закачалки за палатка - Размер : 4.55 инча Скоба за раницата. -Само куки 20pcs, голямо количество може да отговори на вашите различни нужди в използването на куки за раници. - Лесен за употреба, издърпайте шнура край до край и вратовръзка, за да закачите куки за брезентовым зажимам за кабели.Информация за стоки Тежкотоварни скоби за tarps Търсите професионален куки за палатки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални скоби за куки, направени от пластмаса, трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти