.

.

N/A NOOLIM Модерен Квадратен Водоустойчив Пластмасов Държач за тоалетна хартия, Големи Картонени кутии, Закачалка за кърпи, Широка (Цвят: златен размер: 13 * 13 * 13.5 см)

N/A NOOLIM Модерен Квадратен Водоустойчив Пластмасов Държач за тоалетна хартия, Големи Картонени кутии, Закачалка за кърпи,

BGN 179.87

Наличност
На склад

Изработен от изкуствена кожа, е водоустойчив, устойчив на петна и лесен за почистванеПодходящ за всички марки ролка хартия, широко представени на пазара.Изкуствена кожа е красива и практична. визуално художествен външен вид, водоустойчив и лесен за почистване, лесна, трайна.Приложими места : хол, спалня, офис, хотел и т. е Изработена от изкуствена кожа, е водоустойчив, устойчив на петна и лесен за почистване.Подходящ за всички марки ролка хартия, широко представени на пазара.Изкуствена кожа е красива и практична. визуално художествен външен вид, водоустойчив и лесен за почистване, лесна, трайна.Приложими места : хол, спалня, офис, хотел и т. Описание : изработен е от изкуствена кожа, е водоустойчив, устойчив на петна и лесен за почистване.Подходящ за всички марки ролка хартия, широко представени на пазара, изкуствена кожа красива и практична. визуално художествен външен вид, водоустойчив и лесен за почистване, лесна, трайна.Приложими места : хол, спалня, офис, хотел и т. Спецификация : Материал : кожа Цвят : златен, сребърен Размер : 13*13*13.5 Смпакет включва : 1 x кутия за салфетки (кърпи в комплекта не са включени) Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Моля, се допуска отклонение от 1-2 см, дължащи се на различни размери.Начална Хартиена кутия за гостна, Хотелска кутия за салфетки, Модельная Кутия за съхранение на стаята, кутия за салфетки.

Опции за продукта

Material:
Leather
Color:
Gold,Silver
Size:
13*13*13.5cm
Package includes:
1 x tissue box(Tissue does not include)
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Please allow 1-2 cm deviation exists due to the different measuring.:
Home Living Room Paper Box Hotel Tissue Box Model Room Storage Box Tissue Box :

Свързани продукти