.

.

Дръжката на крилото на замъка Дръжки на гардероба Пречат на Сигурността на децата Врата копчето на кутията Тоалетна масичка Выдвижного тип Мебели за дома, Аксесоа?

Дръжката на крилото на замъка Дръжки на гардероба Пречат на Сигурността на децата Врата копчето на кутията Тоалетна масичка

BGN 2.67

Наличност
На склад

Здрав и антикоррозийный материалМного подходящ за ежедневна употреба. * Материал : Spft гума. * Цвят : сладки бебешки химикалки в различни цветове. * Използвайте този набор от керамични дръжки, за да придадат усещане за украса на кутии тоалетна масичка, шкафчикам, дверцам и т. * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.Така че правят се едни и същи продукти, ако не и невъзможно, това е трудно.Здрав и антикоррозийный материал.Много подходящ за ежедневна употреба. * Материал : Spft гума. * Цвят : сладки бебешки химикалки в различни цветове. * Използвайте този набор от керамични дръжки, за да придадат усещане за украса на кутии тоалетна масичка, шкафчикам, дверцам и т. * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.Така че правят се едни и същи продукти, ако не и невъзможно, това е трудно.Идеален за вътрешни / външни врати, изискващи заключване и гарантира неприкосновеността на личния живот * Материал : гума Spft. * Цвят : сладки бебешки химикалки в различни цветове * Използвайте този набор от керамични дръжки, за да придадат усещане за украса на кутии тоалетна масичка, шкафчикам, дверцам и т.! * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, от естествени продукти.Така че правят се едни и същи продукти, ако не и невъзможно, това е трудно.* Много е сладък и е чудесен начин за актуализиране на съществуващите мебели.Пратката включва : * 1x дръжка чекмедже * 1x винт.

Опции за продукта

Свързани продукти