.

.

Многофункционален Цифров Измерител на Площад ac Квадратен Мини Цифров Дисплей Сигналната Лампа Led зададено измерване на напрежение, Ток и честота (син)

Многофункционален Цифров Измерител на Площад ac Квадратен Мини Цифров Дисплей Сигналната Лампа Led зададено измерване на

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Digital Disply】 Този измерител индикация на сигнала 3 в 1 е снабден с цифрова индикаторна панел, който ви позволява лесно четене на параметри 【Точен и стабилен】 детектор на ток напрежение има красив външен вид, висока точност на измерване и стабилни работни характеристики. 【Високо качество】 тестер на напрежение, изработен от висококачествени материали, фина изработка и дълъг експлоатационен срок. 【Обхват на измерване】 Устройство с led дисплей и има широк обхват на измервания променлив ток 60-500 и 0-100 А. 【Малък и преносим】 показател честота на малки по размер, лесно се носи с себе си, а благодарение на разнообразието от цветове за избор, за вас винаги ще има подходящ. 【Digital Disply】 Този измерител индикация на сигнала 3 в 1 е снабден с цифрова индикаторна панел, който ви позволява лесно четене на параметри. 【Точен и стабилен】 детектор на ток напрежение има красив външен вид, висока точност на измерване и стабилни работни характеристики. 【Високо качество】 тестер на напрежение, изработен от висококачествени материали, фина изработка и дълъг експлоатационен срок. 【Обхват на измерване】 Устройство с led дисплей и има широк обхват на измервания променлив ток 60-500 и 0-100 А. 【Малък и преносим】 показател честота на малки по размер, лесно се носи с себе си, а благодарение на разнообразието от цветове за избор, за вас винаги ще има подходящ.Характеристика : 【Цифров дисплей】 Този измерител индикация на сигнала 3 в 1 е оборудван с цифров панел на дисплея, което позволява лесно четене на параметър. 【Точен и стабилен】 детектор на ток напрежение има красив външен вид, висока точност на измерване и стабилни работни характеристики. 【Високо качество】 тестер на напрежение, изработен от висококачествени материали, фина изработка и дълъг експлоатационен срок. 【Обхват на измерване】 Устройство с led дисплей и има широк обхват на измервания променлив ток 60-500 и 0-100 А. 【Малък и преносим】 показател честота на малки по размер, лесно се носи с себе си, а благодарение на разнообразието от цветове за избор, за вас винаги ще има подходящ.

Опции за продукта

Item Type:
Voltage current frequency meter
Model:
AD112-22 FVAH
Color:
Red, Green, Yellow, Blue, White (optional)
Voltage Measurement:
AC60-500V
Current Measurement:
0-100A
Frequency Measurement:
20-75 Hz
Error:
± 2%
Refreshing Speed:
About 200ms/time
Ambient Temperature:
0-50 (℃)
Package List:
1 x Meter  :

Свързани продукти