.

.

Комплект прибори за хранене сребро Набор от Кухненски Прибори комплект за Хранене Съдове Органайзер За Трапезно Сребърни Вилици, Сребърни Предмети от Първа Необх?

Комплект прибори за хранене сребро Набор от Кухненски Прибори комплект за Хранене Съдове Органайзер За Трапезно Сребърни Вилици, Сребърни

BGN 1.67

Наличност
На склад

Здрав и издръжливВнимателно полиран до гланцов блясък.Класически дизайн, изключително подходящ за масата за хранене.Подходящ тегло и проста ръкохватка за по-удобно ползване.Лесна поддръжка с помощта на сушилни за чинии.Ергономичен дизайн. 【 Характеристиките на продукта 】 Набор от прибори за хранене Материал : неръждаема стомана 18/10 Размери / тегло : (приблизително) : нож за стек 23 см / 85 г, вилица 21 см / 60,6 г, лъжичка 20 см / е 78.2 г, десерт лъжица 14 см / 30 г. 【Сценарий прилагане на 】 Този набор от прибори за хранене представлява изключителен набор от прибори от сребро с висока устойчивост на износване, устойчивост на износване, висока твърдост и високо качество на вкус.Комплекти прибори за хранене сребро, особено подходящ за сватби, семейни вечери, VIP-банкети или ежедневни трапез, ще подобрят вашите впечатления от вечеря.Това също може да бъде подарък. 【Отлична форма и дизайн】 Повърхността на набор от прибори за хранене полирани до огледален блясък, размер подходящ за употреба от обикновените възрастни хора и удобен на пипане, а дебелината на набор от прибори за подходяща, здрав и дълъг живот.Върхът на ножа за стек извити, безопасен и подходящ за деца.Лъскав край няма да навреди на устата, като вашата трапеза повече елегантност и классичности. 【Здраве, спокойствие, дълъг живот при продължителна употреба】 набор от прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10 лесно се натрупват различни бактерии и вода, независимо от това, когато е възможно да се поддържат чисти, може да се използва в продължение на дълго време.Миялни машини и сушилни за чинии и може да се използва за хигиенни цели.Но за дългосрочно съхраняване на прибори за хранене в добро състояние е препоръчително да се перат сребърни ръчно. 【На удовлетвореността на клиентите е 100% 】 Mosonnytee позволява на клиентите да пазаруват с увереност.По този начин, за да създаде собствена защита срещу връщане и размяна.Ние предлагаме гаранция от една година.

Опции за продукта

Свързани продукти