.

.

Чанта-портфейл POONLOON за iPhone 14 Pro, [Държач за карти 11] [RFID заключване] [Вградена светкавица] [Стойка] Магнитна флип-надолу капачка от изкуствена кожа с цветни релефни, съ?

Чанта-портфейл POONLOON за iPhone 14 Pro, [Държач за карти 11] [RFID заключване] [Вградена светкавица] [Стойка] Магнитна флип-надолу

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Съвместима модел】 : Този калъф е съвместим само с i Phone 14 Pro (6,1 инча) 5 G 2022 Забележка : не е подходящ за други устройства.Този калъф е изработен от здрава изкуствена кожа с релефни флорални, която осигурява комфортно усещане в ръката си и елегантен външен вид.Моля, обърнете внимание : той не поддържа зарядно Magsafe. 【Подвижна стил 2-в-1】 : седалка-мрежи за i Phone 14 pro креативен дизайн 2-в-1, идеално съчетаващи в себе си, в чантата си-портмонето на съвсем малък и здрав магнитен свалящ за задния капак.Може да се използва само вътрешната обвивка, когато не искат да носят със себе си карта и пари в брой, повече възможности за вас. 【Характеристики】 : (1).Този калъф за i Phone 14 Pro се отличава сверхемким дизайн, 11 притежателите на карти, 2 слота за пари в брой и 1 вградена цип, в които е лесно да поставите шофьорска книжка, лична карта, кредитна карта и малко пари.Благодарение на функцията на поставка за гледане без помощта на ръцете, поддържайте телефона си по време на гледане на филми, електронни книги и презентации. Магнитни бутони, за да я държи затворена и сигурна, стабилна магнитна закопчалка. 【Точни деколтета и безжично зареждане】 Този кожен калъф-портфейл с панти капак за i Phone 14 Pro е разработен специално за вашия нов i Phone, което осигурява пълен достъп до всички функции (бутони, колонки, камери и т. Този калъф за iphone 14 Pro за жени и мъже, може да бъде съвместим с безжична зареждане, не е нужно да се свали калъф пред безжично зареждане. 【Напълно ефективна защита】 Калъф за iphone 14 pro е оборудван с технологията RFID-проверка, предназначена за защита на информация с вашата карта от кражба на лични данни, с помощта на иновативен блокирующего материал.Кожен калъф-портфейл с панти капак за i Phone 14 Pro се затваря всички ъгли и осигурява отлична двухслойную защита на вашия смартфон.Траен вътрешен калъф от мек TPU с мек противоударным ръба предпазва телефона от падане и удар.

Опции за продукта

Свързани продукти