.

.

50шт Скоби за Перука 32 мм Защелкивающиеся Щипки За Удължаване на Косата I Форми на Инструментите За Заколок за Коса 6 на Зъбите Черен Цвят Щипки За Удължаване на Коса?

50шт Скоби за Перука 32 мм Защелкивающиеся Щипки За Удължаване на Косата I Форми на Инструментите За Заколок за Коса 6 на Зъбите

BGN 4.62

Наличност
На склад

Количество : (50 бр скоби за перука + 30 бр. черна тъкане на нишката).Цвят : черен Тегло : 0,8 гр. Размер : 32 мм x 14 mm (6 на зъбите).Метални u-образни скоби с гайки.Лесно зашива за удължаване на косата с ръце.Този обект представлява модерна и красива заколку за перука, която е изработена от метал и гума като суровина.Той е идеален за перуки, плетене косата, страхотна е замяна за всякакви наращенных коса, добър за самостоятелно изграждане.Подходящ е както за мъже, така и за жени.Характеристики Количество : 50 бр.Размер (Д х Ш) : 3,2 х 1,4 см Материал : метал, гума.Специално проектиран за удължаване на косата.С 6 малки дупки, за закрепване на перука.Лесно сложете перука или перуки, с помощта на тези скоби-гребени.Подходящ е както за мъже, така и за жени.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще решим проблема.

Опции за продукта

Свързани продукти