.

.

Ubeleco Кафяви Невидими Телена Удължаване на Косата с Прозрачна Тел Регулируем Размер на 4 Надеждни Скоби Къдрава Дълга Синтетични Перука 24 Инча Златисто-Меден цвят з?

Ubeleco Кафяви Невидими Телена Удължаване на Косата с Прозрачна Тел Регулируем Размер на 4 Надеждни Скоби Къдрава Дълга Синтетични

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Спецификация】 Всяка опаковка включва 1 парче от 4 скоби в утках; 2 жици с различна дължина за замяна; регулируеми куки за получаване на най-подходящ размерУсъвършенстване на тел стана по-дебел и эластичнее, я не лесно да се съборят и тя не се оказва никакъв натиск върху кожата на главата. 【Тегло дължина : около 100-150 грама; Ширина : около 11 см.Нашата широчина се определя в съответствие с измерване на обиколката на главата.Нашата тел лейси мрежа за коса има извита конструкция, това няма да доведе до дискомфорт, причинени от контакт между ушите и завързана мрежа. 【Лесно се нанася】 1. Поставяне на телена нарощенные космите на главата под формата на ръба, закрепете ги на 4 фиби за коса и скриване на отлагането на собствените си коса. Използвайте само невидими кабели, подходящи за клиенти с лек косопад и чувствителни към заколкам за коса. Използвайте само 4 щипки за коса, подходящ за клиенти с меки и изтъняване на косата на върха на главата му. 【Грижа за косата】Ако жично косата малко спуталось, можете да вземете малка бутилка, напълнете я с климатик и вода, спрей за коса и гребен внимателно ги пита, косата ще дойдат в добро състояние веднъж, когато съхраняването на носете мрежа за коса и постави в пакет. 【Разлика в цвета】 всички наши снимки, направени в естествената си форма, поради различно осветление или на различно оборудване, за да видите това, което виждате, ще бъде малко по-различно, ако имате някакви въпроси за цвета на стоки или други въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, ние носим отговорност за каквито и да е проблеми с качеството на продукта, безусловно връщане може да ви накара да сте сигурни в поръчката.

Опции за продукта

Свързани продукти