.

.

LOTIKOU 10 бр., Възли Фиби за Коса с Анимационни Заек, Шнола за коса със Заек, Възли Щипки за Коса, Щипки за коса с пълна подплата от Крокодилска кожа за Момичета, за Малки ?

LOTIKOU 10 бр., Възли Фиби за Коса с Анимационни Заек, Шнола за коса със Заек, Възли Щипки за Коса, Щипки за коса с пълна подплата

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Сладък дизайн】 Фиби за коса за момичета 10 бр в комплект, мек пухкав сладък заек, който е идеален за ежедневна употреба за момичета-малышками, тази шнола за коса ще направи вашето малко момиченце по-уникална и ще впечатли публиката. 【Ръчна работа и изтънченост】 Всички фиби, свързани ръчно плетене на една кука.Фиби за коса-ръчна изработка, свързани с кука, ви правят уникални.Различни сладки и модни модели привличат вниманието.Тези щипки за коса за малки момичета белите дробове, някои метални щипки за коса опаковани слой тъкан е приятна на пипане, не ще бъде твърде тежест на главата си, че няма да навреди на косата, те ще придадат повече свежест и енергия на вас и вашите момичета. 【Материали премиум-клас】 Тези красиви фиби за коса от вълна, трико и метални шипове, красиви и здрави, размер : 30 мм * 60 мм / 1,18 инча * 2,36 инча. 【Повод】 Различни видове бебешки аксесоари за коса са подходящи за всеки зимна рокля, цветя за коса и прическам.например, по време на партита по повод рождения ден, в училище и на празници.Скъпа шнола за коса подарък ще я сладък и очарователни в училище, на парти, на снимки. 【Най-добрият подарък за малки момичета】 Споделете красива заколкой за коса със своите дъщери.Можете също така да изберете тези красиви фиби за коса за своите приятели, които са сладки малки момичета, като подаръци за коледа, подаръци за рожден ден, подаръци за Хелоуин или подарък за деня на сняг.Детски фиби за коса Вълна cartoony заек, прост, но изискан цвят, момичета рокля за всякакви поводи, като рожден Ден, Нова година, сватба и други аксесоари за стайлинг на коса.Това е нежна щипки за момичета, с помощта на които можете да задържане на част от косата си, която искате. Параметри : Материал : вълнен трикотаж + метална шнола Размер : 30 мм * 60 мм/1,18 инча * 2,36 инча Елементи : заек Цвят : зелен, жълт, розов, лилав, син на Помещение и включва : 10 бр. щипки за коса със заек за момичета Полезни съвети : Тъй като нашите продукти са измерени ръчно, моля, се допуска отклонение 1-3 мм.

Опции за продукта

Свързани продукти