.

.

One Holiday Way 13-Инчов Led Украса за Плотове От Изкуствен Пряничного Торта с подсветка Бял цвят с Таймер, Коледни Венци, коледни Елхи, Декоративни Декор за зимните партита ?

One Holiday Way 13-Инчов Led Украса за Плотове От Изкуствен Пряничного Торта с подсветка Бял цвят с Таймер, Коледни Венци, коледни Елхи,

BGN 39.98

Наличност
На склад

Бял ЧОВЕЧЕТО КЪЩИЧКА с 13-инчов с led подсветка ще се превърне в приятно допълнение към всяко коледно партиТова е голямо десктоп украса, украшенное коледни гирлянди, коледни елхи и венци, ще зарадва гостите.УДОБНА ФУНКЦИЯ ТАЙМЕР – Вграден дизайн с подсветка от глинена на теста означава, че този голям изкуствен човечето къща лесно да инсталирате направо от кутията.Таймер се включва и изключва светлината в едно и също време всеки ден.ПРАЗНИЧНИ ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ – Сезонни пайети и глазура създават захар-сладък вид.Гостите ще оценят такива дребни подробности на този коллекционного викторианска къща се от сладкарски изделия, като венец на вратата.КЛАСИЧЕСКИ ЕЛЕГАНТЕН БЯЛ ЦВЯТ допълва всеки стил на зимния дом декор - от традиционни до съвременни. комбинират се с други стилове сладкиши къщи за празнична украса на селото.Ще се превърне в чудесен подарък.Захранва от батерия с автоматичен таймер. 13-ИНЧОВ бял човечето КЪЩА с led подсветка ще се превърне в сладък допълнение към всяко коледно парти.Това е голямо десктоп украса, украшенное коледни гирлянди, коледни елхи и венци, ще зарадва гостите.УДОБНА ФУНКЦИЯ ТАЙМЕР – Вграден дизайн с подсветка от глинена на теста означава, че този голям изкуствен човечето къща лесно да инсталирате направо от кутията.Таймер се включва и изключва светлината в едно и също време всеки ден.ПРАЗНИЧНИ ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ – Сезонни пайети и глазура създават захар-сладък вид.Гостите ще оценят такива дребни подробности на този коллекционного викторианска къща се от сладкарски изделия, като венец на вратата.КЛАСИЧЕСКИ ЕЛЕГАНТЕН БЯЛ ЦВЯТ допълва всеки стил на зимния дом декор - от традиционни до съвременни. комбинират се с други стилове сладкиши къщи за празнична украса на селото.Ще се превърне в чудесен подарък.Захранва от батерия с автоматичен таймер. Размер : 13 " H. Нашият голям 13-инчов бял изкуствен човечето къща с led подсветка ще се превърне в приятно допълнение към вашата коледното парти или зимния декора у дома.

Опции за продукта

Свързани продукти