.

.

Cabilock 4 бр. Празнични Елхи, Коледни Трайни Изкуствени Поставка, Cm, Поставка за печене от смърч, См + Здрава Поставка за партита, Метална Маса, Коледни Аксесоари, Подмян?

Cabilock 4 бр. Празнични Елхи, Коледни Трайни Изкуствени Поставка, Cm, Поставка за печене от смърч, См + Здрава Поставка за партита,

BGN 2.00

Наличност
На склад

Метал Въртящата се поставка за коледно-Долната нескользящая конструкция е стабилна и не се поддава на хлъзгане.НАЧАЛНА ПОСТАВКА за КОЛЕДНО - лесен за инсталиране, лесен за използване и не отнема твърде много време.Скоба за коледно-Применимая сцена-за влакчета за изкуствена коледна елха в стаята, на улицата, у дома, на бизнес площи и т. също така може да се използва като поставка за чадъри, използват за градината, плажа или лагери / за чадър от риболов, плажен чадър, чадър от слънцето, рекламен чадър, флагштока, сватбени арки или градината и т., Поставка за празнична изкуствено ДЪРВО-лесна за инсталиране, лесна за използване и не отнема твърде много време.Здрава стоманена конструкция.ЗДРАВА поставка за КОЛЕДНО - След употреба повърхността скоба става гладко и безопасно. Въртящата се поставка за коледно-Долната нескользящая конструкция е стабилна и не се поддава на хлъзгане.НАЧАЛНА ПОСТАВКА за КОЛЕДНО - лесен за инсталиране, лесен за използване и не отнема твърде много време.Скоба за коледно-Применимая сцена-за влакчета за изкуствена коледна елха в стаята, на улицата, у дома, на бизнес площи и т. също така може да се използва като поставка за чадъри, използват за градината, плажа или лагери / за чадър от риболов, плажен чадър, чадър от слънцето, рекламен чадър, флагштока, сватбени арки или градината и т., Поставка за празнична изкуствено ДЪРВО-лесна за инсталиране, лесна за използване и не отнема твърде много време.Здрава стоманена конструкция.ЗДРАВА поставка за КОЛЕДНО - След употреба повърхността скоба става гладко и безопасно.Пратката включва 2 x влакчета Характеристики - Размер (голяма) : 40,00 X40,00 X12,60 см/15,72 X15,72 X4,95 см - Цвят : тъмно зелен -Край гладки и кръгли, без чеп, и няма да навредят на кожата. - Отлично качество на изработка и строги производствени процеси. - Повърхността е боядисана, я не лесно да се обработва и лесно потъмнява. - лесен за инсталиране, лесен за използване и не отнема твърде много време.

Опции за продукта

Свързани продукти