.

.

Коледен Държач за Отглеждане във формата на Снежинки, за Полицата рафтове, Блестящ Бронзов Метален Коледен Държач за Отглеждане на Полицата рафтове, Коледна Украс?

Коледен Държач за Отглеждане във формата на Снежинки, за Полицата рафтове, Блестящ Бронзов Метален Коледен Държач за Отглеждане на Полицата

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Най-новият дизайн на притежателя за коледни чорапи】 В комплекта Chween Christmas stocking holders за мантия 4 съдържа четири снежинки, които са подходящи за коледните празници или празници Великден, за да се засили празнична атмосфераНа закачалка за отглеждане можете не само да висят коледни чорапи за подаръци, но и да играе важна роля в де камината. 【Здрава теглото на всяка закачалка е £ 2, куки за мантията не може произволно да се извиват, че може да удължи живота на коледните закачалки за отглеждане на полицата рафтове.Държачи за чорапи за набиране mantle 4, покрити с бронзов покритие, предотвращающим на корозията се измъкне, и са трайни, което позволява да се използват коледен кука за отглеждане от година на година. 【4 притежателя за отглеждане с снежинками 】 В този комплект 4 влизат 4 притежателя за коледни чорапи за полицата рафтове.Всеки притежател има размери от 4.9-инча , 5,5 инча височина и 3,25 инча в дълбочина (от 4.9 "W x 5,5 " T x 3,25" Г) .Не е нужно да си го направите сами.Им е много удобно да се ползват след получаване на стоката. 【Широк спектър от приложения】 комплект от 4 притежателите на отглеждане могат да се настанят на масата, нощното шкафче, камина, лавица за книги и много други.Те ще станат официални допълнение към оформяне на вашия дом, клуб, бар, ресторант.Разбира се, куки за отглеждане за каминного комплекта също така можете да използвате и като подарък за децата, приятелки, съпруги и на цялото семейство на Коледа. 【Най-новият дизайн на притежателя за коледни чорапи】 В комплекта Chween Christmas stocking holders за мантия 4 съдържа четири снежинки, които са подходящи за коледните празници или празници Великден, за да се засили празнична атмосфера.На закачалка за отглеждане можете не само да висят коледни чорапи за подаръци, но и да играе важна роля в де камината. 【Здрава теглото на всяка закачалка е £ 2, куки за мантията не може произволно да се извиват, че може да удължи живота на коледните закачалки за отглеждане на полицата рафтове.

Опции за продукта

Свързани продукти