.

.

Кабели за сигурност M METERXITY 4 Бр. - Стоманена определя кабел с пластмасово покритие, предназначени за улица / мотор / пътуване (2,5 мм, широчина 2 м, черно)

Кабели за сигурност M METERXITY 4 Бр. - Стоманена определя кабел с пластмасово покритие, предназначени за улица / мотор / пътуване

BGN 2.00

Наличност
На склад

ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : силен защитен стоманен кабел обикновено се използва за заключване на обекти, предотвратяване на кражба или загуба, както и за осигуряване на безопасносттаПрилага основно за вътрешна и външна употреба, например за съхранение на багаж, велосипеди, мотоциклети, врати и т., Здрава конструкция : Изработени от солидна стомана.Гладка повърхност с покритие предотвратява появата на драскотини при ежедневна употреба.Нещо като мек и гъвкав.Направете съхранение е лесно и бързо.ФУНКЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ : В двата края има черен обков и панти, красиви и функционални.Плътно приключи обектът е защитен тросом, след това го заключете. за брави, като U-образна заключване, заключване на панти, дисков заключване и т., на Помещение и включва : 4 опаковки телени въжета черен цвят, изработена от стомана и пластмаса, размер на 2.5 mm x 2 m /0,1 инча x 6,56 фута (dia * L). Моля, обърнете внимание : Моля, уверете се, в точния размер, преди да купите.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : силен защитен стоманен кабел обикновено се използва за заключване на обекти, предотвратяване на кражба или загуба, както и за осигуряване на безопасността.Прилага основно за вътрешна и външна употреба, например за съхранение на багаж, велосипеди, мотоциклети, врати и т., Здрава конструкция : Изработени от солидна стомана.Гладка повърхност с покритие предотвратява появата на драскотини при ежедневна употреба.Нещо като мек и гъвкав.Направете съхранение е лесно и бързо.ФУНКЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ : В двата края има черен обков и панти, красиви и функционални.Плътно приключи обектът е защитен тросом, след това го заключете. за брави, като U-образна заключване, заключване на панти, дисков заключване и т., на Помещение и включва : 4 опаковки телени въжета черен цвят, изработена от стомана и пластмаса, размер на 2.5 mm x 2 m /0,1 инча x 6,56 фута (dia * L). Моля, обърнете внимание : Моля, уверете се, в точния размер, преди да купите.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : силен защитен стоманен кабел обикновено се използва за заключване на обекти, предотвратяване на кражба или загуба, както и за осигуряване на безопасността.

Опции за продукта

Свързани продукти