.

.

Лепило Куки VIFUNCO, Тежкотоварни Стенни Куки, Куки за Кърпи за ръце, Вратите Куки, Водоустойчив Лепило Куки за Душ от Неръждаема Стомана, Държачи за Окачване на дрехи, ?

Лепило Куки VIFUNCO, Тежкотоварни Стенни Куки, Куки за Кърпи за ръце, Вратите Куки, Водоустойчив Лепило Куки за Душ от Неръждаема Стомана,

BGN 5.33

Наличност
На склад

【ВИСОКА ТОВАРОНОСИМОСТ】 Самозалепващи стенни куки със стикер подобрена версия, A ++ имат повишен вискозитет, а максималната носеща способност е 16 паунда, отвалиться от тях абсолютно не е лесноМожете да ги здраво бъдат залепени върху всякаква равна повърхност, като мрамор, теракота, дърво, стъкло, пластмаса, неръждаема стомана или дори метални повърхности. 【Водоустойчив и защитен от ръжда】 самоклеящийся куката е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с превъзходна здравина и издръжливост за защита от корозия и ръжда след излагане на вода.Гладки ръбове и черни притежателите на куките ви предпазват от драскотини и са безопасни за използване от цялото семейство. 【Прост стил】 С модерен стегнат дизайн се съчетава с всеки стил на декорация, съчетана с аксесоари за вашия дом / баня / кухня.Този лигав монтиране на куката с черно матово покритие, устойчиви на ежедневно надраскване, е водоустойчив, не оставя петна и отпечатъци от пръсти.Благодарение на не выцветающим свойства той винаги изглежда като нов. 【Лесна инсталация И премахване】 Не трябва да пробия, просто махнете отметката на филм с лепило тампон, и я залепете на желаното положение и силно натиснете в продължение на 30 секунди.Ние препоръчваме да изчакате 24 часа преди да закачите на него някакви предмети.При изтриване на топло лепило с помощта на сешоар, може лесно да се премахне. (не е подходящ за тапети или оцветени стени). 【Широко използвани лепкава куки 】 са Подходящи за вътрешен душ, баня, кухня, спалня, кабинет и спални.На тях може да се мотае, хавлии, палта, шапки, дрехи, луфа гъба, портмоне, чанта, ключове, гъба, чаша и т. това са самозалепващи стенни куки са просто необходими за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа реда в дома си! (Не се препоръчва да се мотае крехки, скъпи предмети.

Опции за продукта

Свързани продукти