.

.

Стенен Куки за кърпи SOCONT с лепило Тежкотоварни, Стенни Куки за Закачване, от Командирите Куки Тежкотоварни, 4 опаковки от Матово Черен Мат, Никел, Куки за Хавлии за Б?

Стенен Куки за кърпи SOCONT с лепило Тежкотоварни, Стенни Куки за Закачване, от Командирите Куки Тежкотоварни, 4 опаковки

BGN 8.53

Наличност
На склад

【Материали от неръждаема стомана】 Тежкотоварни лепило куки Socont са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304 с добавянето на хром / никел 18/10 за предотвратяване на корозия и заржавленияОсигурява качество и дълготрайност. 【Широко приложение】 Стенни куки Socont са подходящи за бани, гардероби, кухненски шкафове, офис, спални, перални помещения, тоалетни и т., може да се прилага върху всички гладки стени, включително, но не само това, облицовани с плочки стени, белосани стени и мраморни стени. 【Висока товароносимост】Куки Socont за окачване могат да се настанят до 22 килограма. 【Лесна употреба】 Куки за кърпи Socont са лесни за инсталиране.Не е необходимо да пробия дупка в стената, просто свалете защитното фолио на задната част и поставете директно върху повърхността на стената. 【Модерен дизайн】 Командни куки модерен дизайн, без избледняване, без петна, без пръстови отпечатъци, прости и практични. 【Материали от неръждаема стомана】 Тежкотоварни лепило куки Socont са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304 с добавянето на хром / никел 18/10 за предотвратяване на корозия и заржавления.Осигурява качество и дълготрайност. 【Широко приложение】 Стенни куки Socont са подходящи за бани, гардероби, кухненски шкафове, офис, спални, перални помещения, тоалетни и т., може да се прилага върху всички гладки стени, включително, но не само това, облицовани с плочки стени, белосани стени и мраморни стени. 【Висока товароносимост】Куки Socont за окачване могат да се настанят до 22 килограма. 【Лесна употреба】 Куки за кърпи Socont са лесни за инсталиране.Не е необходимо да пробия дупка в стената, просто свалете защитното фолио на задната част и поставете директно върху повърхността на стената. 【Модерен дизайн】 Командни куки модерен дизайн, без избледняване, без петна, без пръстови отпечатъци, прости и практични.

Опции за продукта

Свързани продукти