.

.

NSdirect Бюфет, Кафе Бар Гардероб, Модерна Поставка За телевизор, Селска шведска маса, Разтегателна Вратата на Бараката, Рафтове за съхранение на Конзолата с каишка и с?

NSdirect Бюфет, Кафе Бар Гардероб, Модерна Поставка За телевизор, Селска шведска маса, Разтегателна Вратата на Бараката, Рафтове за

BGN 2.67

Наличност
На склад

[Здрава и стабилна конструкция] : Здрава конструкция от MDF е здрав и устойчив по време на транспортирането на различни предмети от първа необходимостБюфет, бюфет-може да издържа максимално тегло до 300 килограма.Това, без съмнение, си надежден помощник в придадат на вашия дом опрятного и организиран вид, с красиво боядисана тапицерия, общ вид на шкаф за съхранение на доста старинен, което може да ви донесе дълготрайно удовлетворение от употреба. [Достатъчно място за съхранение на] : Кабина за съхранение с плъзгаща се врата на плевнята и 1 вътрешен регулируеми рафтове за лесно съхранение.Предварително пробити 3 дупки от всяка страна, с разстояние между всеки от тях 5 см., за да отговарят на вашите нужди.Можете да съхранявате плодове, зеленчуци и кухненски прибори в мирно време.Този просторен пода шкаф достатъчно място за антре, бар, кухня, трапезария, кабинет за съхранение, хол. [Easy разтегателна вратата] : Нашите плъзгащи се шкаф за съхранение се състои от единична планчатой врати, основана на метален прът, и два комплекта на макари.Благодарение на този дизайн на този слайд стил добре спестява пространство и по този начин, е идеален за малки помещения. [Лесен монтаж и почистване] : Този шкаф за кафе на бара са доста лесни за сглобяване, както и всички монтажни устройства са включени в комплекта.Дървена гладка повърхност е водоустойчив, и я лесни за почистване с влажна кърпа. [Не се колебайте] : Ако имате някакви въпроси или предложения при използване на нашия бюфет-бюфет, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ние предлагаме 30-дневна безплатна връщане и 12-месечна гаранция!.

Опции за продукта

Свързани продукти