.

.

НАЧАЛО на срока за съхраняване на BI Над Тоалетна, Органайзер за баня над Тоалетна, 4-Нива, Дървени отделно стоящи полици за съхранение на тоалетни с куки (кафяв в сел?

НАЧАЛО на срока за съхраняване на BI Над Тоалетна, Органайзер за баня над Тоалетна, 4-Нива, Дървени отделно стоящи полици за съхранение

BGN 44.33

Наличност
На склад

【4-степенна, полици за съхранение в тоалетната】 Този срок за съхранение в тоалетната има 4 големи рафтове с 4 куки за кърпи и държач за тоалетна хартия за осигуряване на място за съхранение или за демонстрацииОбем на дъното е 22,04 "L * 33,85 "H, подходящ за повечето казанчета или кошници за бельо, представени на пазара, можете да го поставите в банята си, или за пране.Организирайте баня удобен и подреден начин!. 【Стабилна метална рамка】полици за съхранение в тоалетната е изработена от ПДЧ стандарт СИП с меламиново покритие и има регулируема по височина перекладиной за подобряване на устойчивостта на рамката.Това е много здрава и устойчива на срока за съхраняване в тоалетната!. 【Достатъчно място за съхранение и функционален дизайн】 Тоалетна полк с 4 открити рафтове, 1 държач за тоалетна хартия и 4 универсални куки за всичко, като се започне от хавлиени кърпи, свещи, ароматерапия, растения и много други неща.Увеличаване на обема на база на 100% може да ви помогне да реши проблема съхранение на вещите в банята!. 【Бърза и лесна инсталация】 4 нива стелажи за съхранение на над тоалетна лесни за монтаж, като в комплекта инструкции за инсталиране и необходимите инструменти.Метален материал е с превъзходна взвешивающей капацитет, а долната част на тоалетна рафтове има регламентирана структура.Това може да предпази пода от надраскване. 【Обещание за поддръжката на дома 】 Тази етажерка над тоалетна е 30-дневна гаранция за връщане на парите.HOME BI предлага професионално обслужване на клиенти преди и след вашата покупка.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нас за помощ, ние винаги се радваме да помогнем.

Опции за продукта

Свързани продукти