.

.

Аксесоари за Покрива Дръжки на контролера на виртуална реалност за Valve Index, Аксесоари за Valve Index, Защита от пот и Сблъсъци (черен)

Аксесоари за Покрива Дръжки на контролера на виртуална реалност за Valve Index, Аксесоари за Valve Index, Защита от пот и Сблъсъци

BGN 18.66

Наличност
На склад

Уникален дизайн, Специално проектиран за индекса на автомобила който е красив и лаконичен и не блокира сигнал.За да сте напълно сте се насладили на виртуалната реалност. Защитете вашия контролер - чудесен калъф за контролера ще ви позволи да се насладите на забавни игри.Когато нещо те хвърли или машете ръка в играта, не е нужно да се притеснявате за това, за да изхвърлите контролер, така че можете да получите по-вълнуващо преживяване, виртуална реалност.Материал премиум клас- калъф за улавяне е изработен от екологично чист силикон премиум-клас, който не се плъзга лесно се износва, приятен на допир и не дразнят кожата. здрав и удобен, за да увеличи удоволствието от играта.Лесна инсталация - Твърди дизайн позволява много лесно да се интегрира капака grip във вашия контролер или да се оттегли, не се притеснявайте за това, че при резки движения делото ще започне да се плъзне.Беспроблемная гаранция : В комплекта на продукта не включва чувствителни на допир контролери! гаранция на продукти 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти 24/7 часа.Уникален дизайн, Специално проектиран за индекса на автомобила. който е красив и лаконичен и не блокира сигнал.За да сте напълно сте се насладили на виртуалната реалност. Защитете вашия контролер - чудесен калъф за контролера ще ви позволи да се насладите на забавни игри.Когато нещо те хвърли или машете ръка в играта, не е нужно да се притеснявате за това, за да изхвърлите контролер, така че можете да получите по-вълнуващо преживяване, виртуална реалност.Материал премиум клас- калъф за улавяне е изработен от екологично чист силикон премиум-клас, който не се плъзга лесно се износва, приятен на допир и не дразнят кожата. здрав и удобен, за да увеличи удоволствието от играта.Лесна инсталация - Твърди дизайн позволява много лесно да се интегрира капака grip във вашия контролер или да се оттегли, не се притеснявайте за това, че при резки движения делото ще започне да се плъзне.

Опции за продукта

Свързани продукти