.

.

Кожен калъф за сензорния контролер Oculus Quest 2 Силиконов калъф за писалка EWalos с двойна защита от хвърляне и каишка от изкуствена кожа в юмрук, Дизайн в стила на каишка ?

Кожен калъф за сензорния контролер Oculus Quest 2 Силиконов калъф за писалка EWalos с двойна защита от хвърляне и каишка от изкуствена кожа

BGN 2.67

Наличност
На склад

? Същия каишка за ръка, че и за преносима камера : Двупластова конструкция е с мек ячеистый слой от страна на кожата, който осигурява омекотяване и отвеждане на влагата, воздухопроницаемый, лек и лесно се регулираОт другата страна е направен от изкуствена кожа с изискан дизайн личи, която не само предпазва си писалка, но и ни осигурява по-комфортно усещане. ? Перфектна защита контролер : актуализирана версия, разработена за Oculus Quest 2, която може да дръжката на контролер от драскотини и петна.Избягвайте разположението на всички датчици, за да се гарантира липсата на смущения при използване на контролера в игри виртуална реалност. ? Ергономичен дизайн : Ние удлинили долната част на капака на сензорния контролер на 1,5 виж Ръкохватка също е специално обработена, което ни позволява по-точно да управляват дръжка сензорен контролер.Това е един от най-необходимите аксесоари за Oculus Quest 2. ? Надеждна защита на вашия контролер : калъф за контролера Ewalos е изработен от висококачествен силикон с добавянето на триене с висока якост, който предпазва от изпотяване и плъзгащи се по-ефективно от обикновен калъф, представен на пазара.Определя каишка от изкуствена кожа гарантира, че дръжката на вашия сензорен контролер не ще се изхвърли и няма да попречи на предаването на сигнала. ? Лесен монтаж и регулиране : цялата капачка на ръкохватката на контролера представлява едно цяло и ви позволява лесно да го инсталирате във вашия контролер.Той има няколко регулируеми възли и е подходящ за възрастни и юноши от всички възрасти, вече няма нужда да се притеснявате за падане се дължи на проблеми с размера.Гривна от изкуствена кожа с модел личи и каишка за китката на ръката осигуряват двойна защита на ръкохватката на сензорния контролер. ? Професионално обслужване на клиенти : Ние осигуряваме професионално обслужване на клиенти преди и след продажбата.Ако имате въпроси или недоволство от продукта, моля, оставете ни съобщение и ние ще решим за вас в най-кратки срокове и ще направим така, че да сте удовлетворени. ? Същия каишка за ръка, че и за преносима камера : Двупластова конструкция е с мек ячеистый слой от страна на кожата, който осигурява омекотяване и отвеждане на влагата, воздухопроницаемый, лек и лесно се регулира.От другата страна е направен от изкуствена кожа с изискан дизайн личи, която не само предпазва си писалка, но и ни осигурява по-комфортно усещане. ? Перфектна защита контролер : актуализирана версия, разработена за Oculus Quest 2, която може да дръжката на контролер от драскотини и петна.

Опции за продукта

Свързани продукти