.

.

2021 най-Новият Мек Силиконов калъф-хастар за контролер Oculus Quest 2 с накладным каишка на гърба си, без повече заминаващи контролери - Аксесоари Quest 2 от X-супер Home (Quest 2, си?

2021 най-Новият Мек Силиконов калъф-хастар за контролер Oculus Quest 2 с накладным каишка на гърба си, без повече заминаващи

BGN 2.67

Наличност
На склад

?【Външен вид Гуманизированный дизайн】 Текстура duraflex увеличава триенето, осигурява по-добро сцепление, увеличава притока на въздух и отвежда поттаБлагодарение на силиконовому ремешку бекхенд и двойна защита на каишка на китката си контролери повече не ще се отклони. ?【Материал премиум-клас】 е Изработен от екологично чист висококачествен силикон, който сигурно, гигиеничен и не дразни кожата.Тя е удобна, здрава и лесна протирается, не абсорбира потта.той нескользящий, издръжлив и лесен, което увеличава удоволствието от играта.Това може да осигури по-добра защита на вашия VR-контролер и да направи опит за виртуална реалност по-вълнуващо. ?【Paddy Backhand Strap】 Специално разработени силиконови външен каишка paddy за сензорния контролер Oculus Quest 2, осигурява допълнителна мобилност, но при това да ги задържим на мястото, което ви позволява по-добре да се потопите в една виртуална реалност. Когато вие тренирате активно, все още е възможно да се свърже с контролера Oculus Quest 2 и поддържа стегнато, като ви позволява да играе непрекъснато. ?【Лесна употреба】 Не е нужно да положим много усилия, за да се облече го.Можете да регулирате дължината на каишка за ръка по размера си ръце, независимо от това, по-големи от ръката на средни или по-малко, можете да намерите своите размери.Каишка осигурява удобно положение на ръцете. ?【Ние ще се погрижим За вас】 : Включва ограничена гаранция от 1 година и лесна техническа поддръжка.Гаранция за връщане на парите, за да може да върне стоката по някаква причина в продължение на 30 дни.※ Вие ще получите : 2 x седалките за сензорния контролер; 1 двойка от ремъците бекхенд; 1 двойка ленти в китката; 2 x капачка за бутона на палеца. ?【 ИНСТАЛИРАНЕ на】 : По-подробни спецификации и съвети за инсталиране, моля, запознайте се с нашите видеосподеляне онлайн. ?【Външен вид Гуманизированный дизайн】 Текстура duraflex увеличава триенето, осигурява по-добро сцепление, увеличава притока на въздух и отвежда потта.Благодарение на силиконовому ремешку бекхенд и двойна защита на каишка на китката си контролери повече не ще се отклони. ?【Материал премиум-клас】 е Изработен от екологично чист висококачествен силикон, който сигурно, гигиеничен и не дразни кожата.Тя е удобна, здрава и лесна протирается, не абсорбира потта.той нескользящий, издръжлив и лесен, което увеличава удоволствието от играта.Това може да осигури по-добра защита на вашия VR-контролер и да направи опит за виртуална реалност по-вълнуващо. ?【Paddy Backhand Strap】 Специално разработени силиконови външен каишка paddy за сензорния контролер Oculus Quest 2, осигурява допълнителна мобилност, но при това да ги задържим на мястото, което ви позволява по-добре да се потопите в една виртуална реалност.

Опции за продукта

Свързани продукти