.

.

Най-новият комплект Oculus Quest 2 VR капацитет от 128 GB за семейни коледни забавления, обновена детска слушалки виртуална реалност Всичко в едно — 2 Силиконови своята прак?

Най-новият комплект Oculus Quest 2 VR капацитет от 128 GB за семейни коледни забавления, обновена детска слушалки виртуална реалност Всичко

BGN 3.33

Наличност
На склад

Хардуерът на ново ниво - Помислете за всяко движение, благодарение на изключително бързото един процесор и дисплей с резолюция на най-високитеИграта на "всичко в едно" - благодарение на обратна съвместимост можете да научите нови игри и стари любими в обширна библиотека на съдържание за куестове.Вълнуващи забавления - ще получите най-доброто място в залата за концерти на живо, новаторски филми, изключителни събития и много други. За да влезете в Quest 2 изисква вашата сметка Facebook, което улеснява среща с приятели на виртуалната реалност и запознаване с общности по целия свят. Капацитетът на паметта е 128 GB.В пакет 2 x силиконова подплата за маски за виртуална реалност и калъф за лице за Oculus Quest 2 (черен x1, бяла x1) + 4 салфетки от микрофибър с размери 10 x 10 см, 4 цвята за очила и стъкла, обектива на камерата на мобилните телефони. (Синьо x1, жълто x1, сив x1, оранжево x1). Хардуерът на следващото ниво - помислете за всяко движение, благодарение на изключително бързото един процесор и дисплей с най-високата разделителна способност.Играта на "всичко в едно" - благодарение на обратна съвместимост можете да научите нови игри и стари любими в обширна библиотека на съдържание за куестове.Вълнуващи забавления - ще получите най-доброто място в залата за концерти на живо, новаторски филми, изключителни събития и много други. За да влезете в Quest 2 изисква вашата сметка Facebook, което улеснява среща с приятели на виртуалната реалност и запознаване с общности по целия свят. Капацитетът на паметта е 128 GB.В пакет 2 x силиконова подплата за маски за виртуална реалност и калъф за лице за Oculus Quest 2 (черен x1, бяла x1) + 4 салфетки от микрофибър с размери 10 x 10 см, 4 цвята за очила и стъкла, обектива на камерата на мобилните телефони. (Синьо x1, Жълто x1, Сив x1, Оранжево x1).Oculus Quest 2 - това е нашата най-добра система за виртуална реалност "всичко в едно" към днешна дата.Всеки детайл е проектиран така, че да виртуалните светове са се адаптирали към вашите движения, като ви позволява да разгледате впечатляващи игри и впечатления с безпрецедентна свобода.PC или конзола не се изисква.Получете максимума от всеки един момент благодарение на изключително висока производителност и графика от ново поколение.Бъдете съсредоточени благодарение на удивителни дисплей, на който в 50% повече пиксели, отколкото в оригиналния си Quest.Или направете пауза в действие и вземи място в първия ред на живите концерти, изключителни събития и много други.Преработени сензорни контролери се различават подобрена эргономикой и интуитивно управление, което толерира си жестове, движения и действия директно във виртуалната реалност.

Опции за продукта

Свързани продукти