.

.

UJBOX Притежателя на четка за зъби във формата на забавно чорап_с Вендузата_Притежателя на четка за зъби за Баня_Органайзер за кабелна линия с вендузата_Симпатич?

UJBOX Притежателя на четка за зъби във формата на забавно чорап_с Вендузата_Притежателя на четка за зъби за Баня_Органайзер за

BGN 2.33

Наличност
На склад

1 Материал : Гума, Мек гумен материал, Кабелен органайзер. Характеристики : Приятен дизайн крака, дизайн отделен отделение с разумни прегради за достъп.Повече няма заплетени кабели.Иновативен дизайн, уникален външен вид, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, но също така и като подарък. Конструкция нещастници : Лесен за инсталиране, спестява пространство, добавяйки, приятен завършек на дизайна на вашата баня. Съвместимост с управлението на кабели : Здрав органайзер за кабели позволява леко се кабели, забожда засмукване диск до гладка непористым повърхности, като шкафчета, огледала, плочки или стъкло, и тогава той може да се задържи. и пази ги от замърсяване, което премахва необходимостта от ежедневните проблеми. Размер : 3 cm x 7 cm x 3 cm / 1,18 "x 2,76"x 1,18" (прибл. Материал : гума, мек гумен материал, организатор за кабели. Характеристики : Приятен дизайн крака, дизайн отделен отделение с разумни прегради за достъп.Повече няма заплетени кабели.Иновативен дизайн, уникален външен вид, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, но също така и като подарък. Конструкция нещастници : Лесен за инсталиране, спестява пространство, добавяйки, приятен завършек на дизайна на вашата баня. Съвместимост с управлението на кабели : Здрав органайзер за кабели позволява леко се кабели, забожда засмукване диск до гладка непористым повърхности, като шкафчета, огледала, плочки или стъкло, и тогава той може да се задържи. и пази ги от замърсяване, което премахва необходимостта от ежедневните проблеми. Размер : 3 cm x 7 cm x 3 cm / 1,18 "x 2,76"x 1,18" (прибл. Вид : държач за четка щетокматериал : каучук Характеристики : Сладък дизайн на крака, мек гумен материал, организаторите за кабели Размер : 3 cm x 7 cm x 3 cm / 1,18 "x 2,76" x 1.) Бележки : Ляв крак и десен крак ще се изпращат на случаен принцип.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Опции за продукта

Свързани продукти