.

.

Закачалка за кърпи Сгъваем Стенни от Неръждаема стомана 304, Закачалка за кърпи с богат на функции на една кука Двойна Кухненска часова (Цвят: 38 см)

Закачалка за кърпи Сгъваем Стенни от Неръждаема стомана 304, Закачалка за кърпи с богат на функции на една кука Двойна Кухненска

BGN 2.33

Наличност
На склад

* Закачалка за кърпи висококачествени материали от неръждаема стомана 304, здрав, не е лесно да избледнява * Практична кука, голяма товароносимост, повече кърпи. * Сгъваема конструкция спестява място. * Приложение : Поставете ги в банята, спалнята, кухнята, офиса, бар, хотел и т. * Добро следпродажбено обслужване : Ние настояваме за клиентоориентированности, се възползват от денонощно обслужване архивиране поща!Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси. * Закачалка за кърпи висококачествени материали от неръждаема стомана 304, здрав, не е лесно да избледнява. * Практична кука, голяма товароносимост, повече кърпи. * Сгъваема конструкция спестява място. * Приложение : Поставете ги в банята, спалнята, кухнята, офиса, бар, хотел и т. * Добро следпродажбено обслужване : Ние настояваме за клиентоориентированности, се възползват от денонощно обслужване архивиране поща!Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.Име на продукта : Стенни двойна закачалка за кърпи от неръждаема стомана, Материал, изделия от неръждаема стомана размери на продукта : 38 см / 48 см / 58 см / 68 см. / 78 см Тип на инсталиране : за подпечатване на Прилагане на продукта : идеален за бани, дневни или къщи, където има нужда от закачалка за кърпи, всяко място, хотела и офиса.Информация за продукта : Ще трябва да го инсталирате сами.Съвети за инсталиране : За окачване на кърпи, като цяло, от двете страни на мивката, на около 50 см от плота.Продуктите, които ние продаваме, чисто нови, а качеството е гарантирано.Ако имате някакви въпроси относно даден продукт, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Купи с увереност.

Опции за продукта

Свързани продукти