.

.

FLSXC Прозрачен бреза с проушинами, с дупки PVC Завеси, Брезент на предното стъкло Водоустойчив/здрав (Цвят: червен, размер: 2,5 х 20 м)

FLSXC Прозрачен бреза с проушинами, с дупки PVC Завеси, Брезент на предното стъкло Водоустойчив/здрав (Цвят: червен, размер: 2,5 х

BGN 426.28

Наличност
На склад

❥ Гаранция за качество / Адаптивни : един и същ продукт в магазина е предназначен за употреба на открито!Има много цветове за изборВисочина/дължина може да се коригира; ако стоките, които получавате, има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим идеалното решение; моля, бъдете сигурни в покупката!. ❥ Функция : Водоустойчив брезент подходящ за декорация на дома си, много подходящи за тераси, на предните веранди, градини; топлоизолация, предотвратяване на топлинен удар през лятото, защита от студа през зимата, за намаляване на шума. ❥ Лесна инсталация : Четири подкрепено кътче с разстояние между дупките 50 см, които могат правилно да се съчетават различните фиксирани тросами за облекчаване на налягането tarps.Лесна инсталация, момичета също могат лесно да се установи. ❥ Многофункционален : Надеждно предпазва от ветровито време, много подходящ за защита на градински мебели, скари за барбекю, е най-доброто за подслон за превоз на товари на прицепах и може да се използва като водоустойчив / пылезащитного средство в лагера. ❥ Здрав и издръжлив : водоустойчив плат е въженият рамка.Въже заобикаля бреза и изработени по висока температура технология за отопление запечатване, която е различна здравина и устойчивост на разкъсване.Отличаващ се с еластичност и якост на опън, той може да издържа на определено тегло. ❥ Гаранция за качество / Адаптивни : един и същ продукт в магазина е предназначен за употреба на открито!Има много цветове за избор.Височина/дължина може да се коригира; ако стоките, които получавате, има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим идеалното решение; моля, бъдете сигурни в покупката!. ❥ Функция : Водоустойчив брезент подходящ за декорация на дома си, много подходящи за тераси, на предните веранди, градини; топлоизолация, предотвратяване на топлинен удар през лятото, защита от студа през зимата, за намаляване на шума. ❥ Лесна инсталация : Четири подкрепено кътче с разстояние между дупките 50 см, които могат правилно да се съчетават различните фиксирани тросами за облекчаване на налягането tarps.Лесна инсталация, момичета също могат лесно да се установи. ❥ Многофункционален : Надеждно предпазва от ветровито време, много подходящ за защита на градински мебели, скари за барбекю, е най-доброто за подслон за превоз на товари на прицепах и може да се използва като водоустойчив / пылезащитного средство в лагера.

Опции за продукта

Свързани продукти