.

.

Котешки Къща / Котешки Етажната собственост Панорамна Прозрачна Луксозна Котешка Вила Котешка Клетка Акрилни Котешки Шкаф Не Стъклена Витринный Шкаф за магазин з?

Котешки Къща / Котешки Етажната собственост Панорамна Прозрачна Луксозна Котешка Вила Котешка Клетка Акрилни Котешки Шкаф Не

BGN 14.51

Наличност
На склад

Висока светопропускаемость, ясна визия, устойчивост на удар и висока степен на сигурностДебела структура, висока носеща способност, процесът на оцветяване, липсата на специфична миризма.Продуктът преминали прецизни тестове и не се деформират и не се огъват след стои определено тегло или като в рамките на определен период от време.Предназначени за отстраняване, когато не се използва, за лесно съхранение и преносимост.Висококачествена дишаща технология за защита от ухапвания, която има благоприятен ефект върху здравето на дишането домашен любимец и лесно почистване.Многофункционален котешки къща : Котешка вила, зона за отдих за котки; детска площадка за котки; котешка с трапезария и тоалетна зона.Описание на продукта и спецификацияназвание : котешка вила, котешки шкаф, котешки домраЗмер : както е показано Материал : лист смола + акрил Тегло на опаковката : 60 кг на Брой : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета се дължи на различни монитори, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, ще има много продукти за вашата помощ.

Опции за продукта

Свързани продукти