.

.

Кутия за котешки тоалетни Meikuler Голяма Тава за котки Сгъваеми кутии за боклук Идват с Лъжичка за котешки тоалетни (розов)

Кутия за котешки тоалетни Meikuler Голяма Тава за котки Сгъваеми кутии за боклук Идват с Лъжичка за котешки тоалетни (розов)

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Висококачествени материали】- ABS-пластмаса, висококачествена кутия за боклук, здрав и издръжлив 【Страничния вход и Горния изход】- Странична задвижваната прозрачна и има однонаправленную конструкция, която блокира котка и котка пълнител вътре, защитен от цензуриране.Котката може да скочи само отгоре, като влезете отстрани.По време на скок котешки пълнител с лапи или за козина стряхивается, отпадъци остават в тавата, а отгоре се прави кладенче.Удобно, за да котешки пълнител падна обратно в кутията. 【Сгъваема кутия за котешки тоалетни】- Кутия за котешки тоалетни сгъваема, което улеснява съхранението, пътуване или преместване; разбира се, инсталацията е много проста, просто поставете този на стената и затворете я. Забележка : При инсталирането на страничната прозрачни врати, моля, инсталирайте го от вътре, така, че котката може да бъде заключена вътре.Ако инсталирате отвън, вашата котка ще бъде заключена отвън и не би могъл да влезе, че много подразни котка. 【Ново актуализирано】- Прозрачен на входа на формата на главата си хубава котка, отвор за загуба на отпадъци във формата на горната част на ивици, спейд се увеличи и може да бъде подвешена отстрани, целия дизайн прави развъждане на котки лесно и забавно. 【Размер】- 19 инча * 16 инча * 15 инча / 48 см * 40 см. * 38 см, на изхода и на входа отговарят на хобито котки -сверлению дупки, а котешката достатъчно широк и голям, за да позволи на котката може лесно да се обърнат.Котешката Meikuler cat drawer осигурява лесен выгребание и почистване.Като същевременно предлага просторен салон и выдолбленную горния капак.Изработен от висококачествен полипропилен материал, създава портативен и добра среда на обитаване за котки.Осигурете обширно и интересно място за котки.

Опции за продукта

Свързани продукти