.

.

zcyyz 2022 Модерна Играчка-Стъргалка за котки С Лъжичка от Сизалевой Въжета, Играчка-Топка За Коте, Точащий Нокти, Интерактивни Играчки за домашни любимци от масивно Дъ?

zcyyz 2022 Модерна Играчка-Стъргалка за котки С Лъжичка от Сизалевой Въжета, Играчка-Топка За Коте, Точащий Нокти, Интерактивни Играчки

BGN 16.04

Наличност
На склад

● [Безопасно и качествено] : Тази играчка за царапания котки изработени от сизалевой въжета и дървен материал, на основата на триъгълна рамка е предназначен за подкрепа на топчета, от сизал, който е устойчив и му е трудно да се налее, така че котките не могат да се нарани и по-безопасно да се играе с тази играчка ● [Лесен монтаж] : Съединете триъгълна дъска с поставка и сложете върху скарата на върха на топка за царапания котки от сизал, след това сложете върху скарата друга дъска и завършете инсталацията, чрез затягане трите винта на дъската.(снабден с отвертка). ● [Привлича вниманието на котки] : Този вид играчки-топки за царапания котки от сезал се различава от обикновените играчки за котки, въртящи се топчета от сизал може значително да привлече вниманието на котката. пълно задоволяване на естествения инстинкт на котките царапаться, лесно, трошене си лапа, дайте воля на закачлив характер на вашата котка. ● [Защитете своите мебели] : Тази играчка-топка за царапания котки от сизал, която можете да поставите в хола, спалнята и на други места, където обичат кой да е котка, може да попречи на поцарапывание котки на дивана и други мебели, за да се намалят ненужните неудобства за вас. ● [Инструменти] : Тази когтеточка за котки от естествено дърво хармонично се съчетава с модерен стил на обзавеждане, непретенциозен и се радва на популярност сред любителите на домашни животни.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим за вас най-доброто обслужване. ● [Безопасно и качествено] : Тази играчка за царапания котки изработени от сизалевой въжета и дървен материал, на основата на триъгълна рамка е предназначен за подкрепа на топчета, от сизал, който е устойчив и му е трудно да се налее, така че котките не могат да се нарани и по-безопасно да се играе с тази играчка. ● [Лесен монтаж] : Съединете триъгълна дъска с поставка и сложете върху скарата на върха на топка за царапания котки от сизал, след това сложете върху скарата друга дъска и завършете инсталацията, чрез затягане трите винта на дъската.(снабден с отвертка). ● [Привлича вниманието на котки] : Този вид играчки-топки за царапания котки от сезал се различава от обикновените играчки за котки, въртящи се топчета от сизал може значително да привлече вниманието на котката. пълно задоволяване на естествения инстинкт на котките царапаться, лесно, трошене си лапа, дайте воля на закачлив характер на вашата котка.

Опции за продукта

Свързани продукти