.

.

Когтеточка за котки LÜZHONG с пилешко месо и легло, Котешки Дърво за котки в затворени помещения, Когтеточка за котки от Естествен Сезал с Уютен Пухкава Насестом за Ко?

Когтеточка за котки LÜZHONG с пилешко месо и легло, Котешки Дърво за котки в затворени помещения, Когтеточка за котки от Естествен

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Естествен материал и защита мебели】Този котешки катерач е изработен от широката (32 инча) и на дебелото тръби, покрит с естествена сизалевой въже, той отговаря на естествения кошачьему инстинкт царапания и помага за поддържане на ноктите на вашата котка здрава, без никакъв риск.Вашите котешки приятели бързо се обикнат в него, и да ги държи далеч от мебели. 【Завладяващ котешки къща и играчка】 първоначално Сме създали когтеточку във формата на пиле с надвесен топки, тази котешка кула изглежда по уникален и дава на топли чувства, като котки, така и на собствениците.Позволете на котката да се насладите царапанием, лазанием, скокове, игри и спят в една котешка мебели в продължение на цял ден.Специален дизайн му позволява да се комбинира с повечето предмети от домашния декор. 【Меки котешки място за спане】 Той е покрит с плюшем премиум-клас и осигурява на вашите котятам супер мекота и комфорт по време на сън или почивка.Завивката може да се пере в машина и лесно да се свали за многократна и продължителна употреба. 【Стабилна структура】 Ние разбираме, че котето може да се царапаться и веселие.Не се притеснявайте!Нашата платформа за котки има широка и стабилна основа, която не позволява на люлка и преобръщане когтеточки за котки.Долната част на килима също е идеалното място, за да подремна. 【Купи с увереност】 Ако имате някакви въпроси относно когтеточки за котки, можете да се свържете с нас директно, продавачът винаги готов да помогне.Професионални услуги екип ще бъде на разположение, за да реши всичките си проблеми.

Опции за продукта

Свързани продукти