.

.

DENTRUN Костюм за възстановяване след Кастрация от Вылизывания котки, Алтернативна Риза за Възстановяване След операция с Впръскване на Яка за малки кучета, Превръзк?

DENTRUN Костюм за възстановяване след Кастрация от Вылизывания котки, Алтернативна Риза за Възстановяване След операция с Впръскване

BGN 8.00

Наличност
На склад

При бесшерстных котки няма вълна, те губят повече топлината на тялото, отколкото покрити с козина на котка, така че кожата им е много чувствителна и уязвимаОблекло за безволосых котки DENTRUN е изработена от 100% чист памук и е специално смекчени, така че цялото облекло е много мека. Монтиране прическа е идеална за котки, а от плат с висока еластичност са идеални за котките породи сфинкс, девон рекс, корниш рекс и петерболд. √ Материал премиум-клас : Костюм за възстановяване след операцията за котки е изработена от 100% памук, лек, супер мека и по-добре прилепнала към тялото на котка.Това са удобни и дишащи дрехи за ежедневно носене домашни любимци.В коремната кухина има тесен процеп, в който е удобен за поставяне на помощни материали, като топла материали.Регулируема дължина на гърба, не се добавя никакъв срам от тялото на вашия домашен любимец, след операция и не може да ограничи дейността на домашен любимец. √ Предпазва от близане и белези : Костюм за възстановяване на домашни любимци DENTRUMN, предназначени за ефективна защита на рани / петна / разфасовки от домашни любимци, бинтове, горещи точки, инфекции на херпес.Когато той / тя стерилизован / кастрирани или пък да ескалира алергии, а също и за това, за домашен любимец е спокоен и почти не изпитват стрес.Това ще направи процеса на възстановяване е по-приятно за всички. √Алтернатива коническому д-яката : Универсален възстановителен костюм за котки след операцията.В сравнение с впръскване на ошейником за котки, нашата послеоперационная облекло за котки няма да се отрази на ежедневните движения и отделяне.Широко покритие може ефективно да запази раната е суха, да ускори заздравяването и да се предотврати вторична инфекция.По-удобен, отколкото в колбочке, по време на хранене, сън и разходки, идеална алтернатива на колбочке срам / сателитна чиния, която той / тя трябва да се носи на главата. √Възстановителна риза, за мъжка котка и малко куче : Хирургично дебнещ рокля с пълно покритие за кучета/котки унисекс.Отстегните задната част и запретна си с помощта на покриване на лента magic touch, който е прикрепен към гръдната част, тогава котката ще могат свободно да уринира.Лесно се побира и се отстранява. √ Монтиране приятелка : Нашата риза за операция на куче е представена в седем размери (XS-XXL) по ваш избор, които са подходящи за малки, средни и големи кучета и котки.Моля измерете дължината на гърба и теглото на вашия домашен любимец, преди да закупят и оставете разликата от 1 инч, за да се предотврати плътно прилепване. √ Материал премиум-клас : Костюм за възстановяване след операцията за котки е изработена от 100% памук, лек, супер мека и по-добре прилепнала към тялото на котка.Това са удобни и дишащи дрехи за ежедневно носене домашни любимци.В коремната кухина има тесен процеп, в който е удобен за поставяне на помощни материали, като топла материали.

Опции за продукта

Свързани продукти