.

.

Купички за котки SherryJerryGarry Slow Устройство, Забавна Интерактивна Купа За котки, Предотвращающая Подуване на корема, Предотвращающая Удар, Лесно Моющаяся В миялна маш?

Купички за котки SherryJerryGarry Slow Устройство, Забавна Интерактивна Купа За котки, Предотвращающая Подуване на корема, Предотвращающая

BGN 11.05

Наличност
На склад

? Материал на купата за бавно подаване : Купа за бавно подаване изработена от безопасни за храни изключително устойчив меламиновых материали, не е токсична, няма мирис, не съдържа олово и кадмий, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова печка, спестява време ? Намаляване на натоварването на шията : Идеалната височина на вдигната котешки паници за бавно хранене ще намали напрежението в шиен отдел на гръбначния стълб и гърба на котката, че котката може да седне и е доста удобно. ? Здравословно хранене : купа за котешки храна-slow устройство е разумно разстояние между гребен и ложбинкой, което позволява ефективно забавят скоростта на ядене на домашен любимец.Елегантен дизайн на повърхността, за да се избегне надраскване на устата и езика на домашен любимец. ? Лесна употреба и почистване : По-широко устойчиво основата на котешка купичка за вода осигурява безопасно яденето без елементарно, не позволява повече плъзнете или преобръщам.Това намалява бъркотия на пода, без никакви проблеми за вас. ? Гаранция : Ако имате някакви въпроси за чаши за котки с бавен кърмене, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим, след като ги видим, вашето удовлетворение е наш приоритет. ? Материал на купата за бавно подаване : Купа за бавно подаване изработена от безопасни за храни изключително устойчив меламиновых материали, не е токсична, няма мирис, не съдържа олово и кадмий, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова печка, спестява време. ? Намаляване на натоварването на шията : Идеалната височина на вдигната котешки паници за бавно хранене ще намали напрежението в шиен отдел на гръбначния стълб и гърба на котката, че котката може да седне и е доста удобно. ? Здравословно хранене : купа за котешки храна-slow устройство е разумно разстояние между гребен и ложбинкой, което позволява ефективно забавят скоростта на ядене на домашен любимец.Елегантен дизайн на повърхността, за да се избегне надраскване на устата и езика на домашен любимец.

Опции за продукта

Свързани продукти