.

.

Jumitcx Четка за котки от мосв, Четка за кучета от Мосв, Самоочищающаяся Четка за грижа за домашни любимци, Аксесоари за грижа за котки и кучета, Четка за кучета и котки ?

Jumitcx Четка за котки от мосв, Четка за кучета от Мосв, Самоочищающаяся Четка за грижа за домашни любимци, Аксесоари за грижа за котки и

BGN 3.73

Наличност
На склад

【Професионална четка за козината на котки и кучета】 Идеален подарък за собствениците на домашни любимци, ветеринарни лекари и зоогрумеровТой лесно се плъзга по тяхната вълна, премахване на подкосъм, распущенную козина, сплъстена коса, възли, пърхот, прах и др.Освен това, за домашни любимци ХАРЕСВА, като им правят лек масаж!Подходящ за кучета/котки/на зайци с къса, средна или дълга, гъста, тънка или ликвидация на косата, като вашите домашни любимци, лъскави и здрави. 【Безопасни за кожата, масаж игла】Ментални щифтове за зъби за котки с къса коса имат кръгли гумени накрайници в двата края.Като четка за почистване на котки и кучета, той е идеален за почистване и масаж на вашите любимци, не надраскване на кожата си, дори чувствителната. 【Обновена четка за грижа за котки】 Тел четина нашата длинношерстной четки за котки и кучета от неръждаема стомана с 1,2 пъти по-дебел косъм други четки за грижа за котки.По-трайни и трудно деформируемый, може да се използва в продължение на дълго време. Извити на 150 ° игла, предназначени за дълбоко проникване в косата, наистина улесняват грижи за грунд. 【Бутон почистване с едно натискане на】 След почистване на вашия домашен любимец, просто натиснете върху бутона.Клапата оборудвана се леко, отделяне на неизмита коса от метални игли, а след това сотрите косата.Бутон за четки за кучета и котки за прически къса вълна на дръжката спестява време и енергия, когато се грижат за коса и почистване. 【Връщане на парите в рамките на 90 дни】 Корпус на нашите зъби за кучета и котки за линяния котки в затворени помещения е изработен от висококачествен материал за защита на околната среда ABS.Той е много по-здрава, и не е лесно да се прекъсне.Но дотогава, докато имате някакво недоволство, ние гарантираме 100% връщане и 100% възстановяване. Твърде гъста козина котки понякога изглежда взъерошенной и губи блясък. Огромно количество косата пада и се разпределя по целия вашия дом, особено на мебели.

Опции за продукта

Свързани продукти