.

.

Гел Спортни Гривни Healeved, Гел Сини Гривни, Спортна лента за китката, Студен Компрес, Студени компреси за нараняване на Коляното, Пакет с лед, студен и горещ Компрес, Г?

Гел Спортни Гривни Healeved, Гел Сини Гривни, Спортна лента за китката, Студен Компрес, Студени компреси за нараняване на Коляното,

BGN 2.67

Наличност
На склад

Студен компрес при травми : за палеца проведено дупка обратно, за да му е по-удобно носенеОбвиване на тялото с лед, Благодарение на двупосочна дизайн студен компрес подходящ за десен или ляв китката и ръката.Пакет с лед за оказване на първа помощ : може да се регулира.Лесно и удобно регулиране на стягане.Пакети с лед, при болезнени състояния : Изработени от висококачествен материал, могат да се използват многократно.Горещ компрес : Тази гривна за студени и горещи компреси на китката може да се използва отново и отново.Осъществяване на списък 1 х гривна за студени и горещи компреси Характеристики -Материал : PVC, фланела и гелевый пакет с лед за глезените. - Изработен от висококачествен материал, може многократно обертываться лед. - За по-добро тайна около китката има отвор за палеца cool пакет. - А приятели, които се нуждаят от студен и горещ компрес, приключи китката бандажом от мъниста. - Каишка за китката може да се регулира в зависимост от големината на китката. - Реверсивная дизайн ви позволява да използвате студен компрес при травми на дясното или лявото китката и пакет с лед за ръце.Информация за продукта Обвивка на ръцете, Благодарение на уникалния стил, малките детайли и майсторство на изпълнение, той ще се превърне в подарък за вашите близки.апликация на китката пакет с лед Ако търсите издръжлив гривна за студени и горещи компреси на китката, можете да опитате от нашите продукти, гривна изработена от качествени материали, е трайна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти