.

.

Бутилка за гореща вода LLQUS от PVC обем 1 л с капак, Чанта за Затопляне на ръцете Животни, Нескользящая

Бутилка за гореща вода LLQUS от PVC обем 1 л с капак, Чанта за Затопляне на ръцете Животни, Нескользящая

BGN 1.00

Наличност
На склад

1 Защитно покритие отвън : с имитация на капачки за бутилки с вода от една плюшена кърпа с изображение на заек, за да се предотврати директният контакт на гореща бутилка с кожата, мека и комфортна на допир.Свалящ се капак за лесно почистване.Това е чудесен коледен подарък или подарък за рожден ден на семейството, приятелите. Безопасни за употреба : Пълни с вода, бутилки с гореща вода, не се нуждаят от презареждане и не представляват опасност.Изработен от PVC материал с висока плътност, той е сигурен, но това може да продължи по-дълго запазите температурата на водата. Запечатани конструкция : Широко врата лесно е пълен, така че да можете по-лесно се излее водата в ръчен електрическа възглавничка.Намалете риска от изгаряне с гореща вода. Размер : 17*26 см/6,69*10,24. Мек : Бутилка за гореща вода с пухкава капак-това е нескользящая, не обжигающая, устойчива изолация, PVC материал с висока плътност, калъф от супер мека кърпа, което предотвратява течове. Стил : Милото животно. Съвети : Моля, избягвайте контакт с пакети с хладка вода в продължение на дълго време, моля, не въвеждайте преварена вода, обикновено 60-80 градуса по Целзий.Спецификация : Материал : фланела + PVC Размер : 17 * 26 см / 6,69 "* 10,24"Стил : милото животно. Капацитет : 1000 мл. тежи около 200 г. Голям диаметър, дългосрочно изолация, нескользящая изолация, нетоксичен и безвреден за околната среда.Дебелината на стената на бутилката с гореща вода е 2,4 мм, което осигурява плътно прилепване и не пропуска вода. От съображения за сигурност и за удължаване на срока на служба на ястия не заливайте в нея преварена вода, моля, използвайте вода с температура 60-80 градуса по Целзий. Не забравяйте да се излива в електрическа възглавничка само 2/3 от обема на топла вода.Тя не трябва да се запълни, за да се избегне разрастването на пакета. След завинтване на капачката, моля, проверете дали няма изтичане на информация и пресъхна водата.

Опции за продукта

Material :
flannel + pvc
Size:
17*26cm/6.69*10.24
Style:
Cute Animal.
Capacity:
1000ML.
Weighs about 200g.:
Large diameter, long-term insulation, non-slip insulation, non-toxic and environmentally friendly.:
The wall thickness of the hot water bottle is 2.4mm, which fits snugly and does not leak water.:
NOTE:
1. For safety and extend the life of the hot water bottle, do not inject boiled water, please use water with 60-80 degrees Celsius.:
2. Remember to only inject 2/3 of the hot water in the hot water bottle. It should not be filled to avoid the expansion of the bag.:
3. After screwing the cover, please check for leaks and water that are not dry.:

Свързани продукти