.

.

Музикален плеър Буда, Машина Буда за Sinof Amitabha Буда Sleep Sound Machines Декор за Детска стая

Музикален плеър Буда, Машина Буда за Sinof Amitabha Буда Sleep Sound Machines Декор за Детска стая

BGN 11.03

Наличност
На склад

Разгледана : Воспевание Буда дава на хората чувство на спокойствие и осигурява спокойствие, като позволява на всички, които участват в воспевании, за да изпитате чувство на спокойствие и да помогне да влезете в състояние на медитацияУниверсален : Подходящ за връчване на подаръци старейшините, ежедневна воспевания на Буда, изучаване на писанията и т. Играйте на будистки храмове у дома, а също и да бъдат ангажирани със спорт на открито. Лекота на управление : зала на будистката музика.Всеки може да вземе участие в воспевании на света в дома си, просто включете плеъра и пеят заедно с него.Захранва от батерия с вас може да се играе по всяко време и колкото си искаме.Може да работи на адаптер или батерии и е изключително икономичен за употреба.Съвети : В комплекта на продукта не включва батерия, тя трябва да се закупи отделно (3 батерии тип АА).Гарантирано обслужване : Ние се стремим да създаде възможно най-добрия продукт и обслужване за всеки клиент.Ако този продукт, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, докато не сте доволни.Параметри : Тип на продукта : Машината на Буда Материал изделия : ABS Батерия : 3 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени) размери на продукта : около 11,6 х 3,5 х 7,5 см /4,6 х 1,4 х 3 Начин на използване : 1. Настройте позицията на страничен валяк (завъртете по посока на часовниковата стрелка до положение при възникване на пречки, има връзка завършен), след това поставете 3 батерии тип АА (идват без батерии) и завъртете страна валяк (завъртете обратно на часовниковата стрелка, а след това има звук на ключа е включен) и продължавайте да се сменят го за да регулирате силата на звука. Когато не се използва, завъртете го по посока на часовниковата стрелка, докато го, не ще да се обърне за затваряне (за да преминете и регулиране на звука - това е един и същ клавиш за управление) 3. Отгоре има бутон и бутона за пауза и за смяна на песните преди и след (забележка : когато те не се използват, трябва да изключите хост в съответствие с стъпка 2) Списък на пакетите : 1x Буда Machine.

Опции за продукта

Item Type:
Buddha Machine
Product Material:
ABS
Battery:
3 x AA Batteries (Battery Not Included)
Product Size:
Approx.11.6 x 3.5 x 7.5cm / 4.6 x 1.4 x 3in
How to Use:
1. Adjust the position of the side roller (rotate clockwise until it stops when there is an obstacle, that is, the connection is completed), then install 3 AA batteries (delivered without batteries), and turn the side roller (rotate counterclockwise, that is, there is a The sound of the switch is turned on), and continue to turn it to adjust the volume.:
2. When not in use, turn it clockwise until it cannot be rotated to close (switch and volume adjustment are the same control key):
3. There are buttons and pause buttons for changing tracks before and after on the top (note:
when not in use, you need to turn off the host according to step 2)
Package List:
1x Buddha Machine :

Свързани продукти