.

.

Инструмент за почистване на торбичката за Колостомы, Бутилка За Измиване на Торбичката за Стома, Бутилка за Измиване на Торбичката за Стома, Омекотители за всички ?

Инструмент за почистване на торбичката за Колостомы, Бутилка За Измиване на Торбичката за Стома, Бутилка за Измиване на Торбичката

BGN 0.67

Наличност
На склад

?【Дюза с множество дупки и плавен отвеждане на вода】Бутилка за измиване на стомических торби разполага с 13 дупки за пускане на вода, а водата върви гладко, което позволява прецизно почистване на всички части на торбата за удължаване на срока на експлоатация на стомического чантата и повишаване на комфорт на употреба ?【Мека бутилка и лесно се свива】 Тази бутилка за измиване на стомном чантата е изработена от ПЭВА, бутилка мека, лесно натискане за изплакване, а дизайнът на бутилката е плосък, което го прави лесно за използване. ?【Множество бутилка за измиване на】 Този промывочный гърнето за почистване на колостомических мешочков можете да използвате много пъти, той е икономичен, а материалът е нетоксичен и без мирис, така че могат да се използват без притеснение. ?【Увеличава срока на експлоатация на стомического чанта】Тъй като едно парче стомический чанта не могат да бъдат отстранени, може да бъде лесно се изплакват с помощта на бутилка за изплакване.Предоставя точна почистване на всички части на стомического чанта за удължаване на срока на експлоатация на чанта и повишаване на комфорт. ?【Добри услуги】 Heagi Medical е компания, специализирана в проучване на продукти, свързани с стомой, и има собствена фабрика за производство с гарантирано качество.Ако имате някакво недоволство от нашата бутилка за измиване на стомных чанти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти ще направи всичко възможно, за да разреши проблема. ?【Дюза с множество дупки и плавен отвеждане на вода】Бутилка за измиване на стомических торби разполага с 13 дупки за пускане на вода, а водата върви гладко, което позволява прецизно почистване на всички части на торбата за удължаване на срока на експлоатация на стомического чантата и повишаване на комфорт на употреба. ?【Мека бутилка и лесно се свива】 Тази бутилка за измиване на стомном чантата е изработена от ПЭВА, бутилка мека, лесно натискане за изплакване, а дизайнът на бутилката е плосък, което го прави лесно за използване.

Опции за продукта

Свързани продукти