.

.

Cdycam Подложка за Нюхания домашни любимци, за Кучета с Вендузи, Интерактивни Играчки-Пъзели за Кучета, Подложка за Обогатяване на Кучета Подсолнухом, Подложка за При?

Cdycam Подложка за Нюхания домашни любимци, за Кучета с Вендузи, Интерактивни Играчки-Пъзели за Кучета, Подложка за Обогатяване

BGN 6.93

Наличност
На склад

подложка за нюхания кучета x 1 фиксирани нещастници x 4. 【Нескользящий и преносим】Дизайн отдолу подложка за нюхания кучета изпълнено от неплъзгащи кърпа и се предлага с 4 фиксирани нещастници и 2 въжета за съхранение, можете да задържат подложка за хранене на кучета на равна земя, ефективно задържа мат нюхания кучета и предотвратява преместване на килима кучето.Когато играчка-копалка за кучета, не се използва, тя може да се навивам за съхранение, тя е много лека и преносима. 【Играчки, стимулиращи мозъка на кучето】 Тези играчки за кучета отговарят на нуждите на вашето куче в нюхании, способността да обучава кучето си до нюханию, подобряване на интелигентност на вашето куче.Можете да ям храна под мръсната трева на тази вълна, подложка за снаффла и позволи на кучето да намери своето забавление. 【Подобряване на храносмилането и психическо здраве】Тази подложка за щенячьего сопения освобождава излишната енергия на кучето, което забавя скоростта на поглъщане на храната, намалява натоварването на храносмилателната система.С помощта на този мат-пъзел за кучета, вие ще помогнете на кучето си да се отървете от грижи за раздяла и за облекчаване на стреса при кучета. 【Лесно се почиства】 Основната тъкан на този деликатес за кучета с размери 19 x 19 см - филцови тъкани, чиста и лесна за оформяне, удобна и мека, всеки комплект вшитых флисовых ивици от здрав и издръжлив.Машинно и ръчно пране. 【Един за всички】 Тази подложка за снаффла не е само за големи кучета, но и за кучета от малките породи, котки, зайци и т. Ако имате някакви проблеми при използването на нашия подложка за хранене на кучета, моля, свържете се с нас, ние ще се радваме бързо решаване на проблема за вас.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Кучета много се нуждаят от физически упражнения.Ако не разполагате с време и не можете да си разходки на кучето при лоши метеорологични условия, особено на средни и големи кучета, или не могат да отговорят на техните нужди от физически упражнения, те могат да изпаднат в депресия и загуба на апетит.

Опции за продукта

Свързани продукти