.

.

LEPSJGC Стълба За Кучета Фланелевая Свалящ устойчива на плъзгане Подвижна Преносима Нескользящая Меко Легло Клетки Развъдници Стълба За Домашни Кучета

LEPSJGC Стълба За Кучета Фланелевая Свалящ устойчива на плъзгане Подвижна Преносима Нескользящая Меко Легло Клетки Развъдници Стълба За Домашни

BGN 29.99

Наличност
На склад

Лесна инсталация : Бърз и лесен монтаж, без инструменти, не се изискваСтълба за кучета може да се събира и да се съхранява, той е лесен за инсталиране и е малък по размер.Противоскользящий дизайн : фигура на крака домашен любимец долу може да попречи на движение на стъпала и предотвратяване на подхлъзване домашен любимец при повдигане и спускане с мебели.Предмети от първа необходимост за семейството : Стълба за домашни любимци е много подходящ за котки и кучета.Кучешки стъпки улесняват вашите най-добри приятели-домашни любимци достъп до мебели, перваза на прозореца или кроватям.По-стабилна и устойчива : Нашата 3-слойная стълба за кучета по-устойчиви, от други стълби, представени на пазара.Той е изработен от порести пяна с висока плътност.Той не опрокинется, и не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец опрокинется по време на употреба.Пяна с висока плътност : Нашите стълби за кучета са направени от гъба.Въпреки, че куче на стълба е гъба, тя достатъчно е здрав, за да издържи около 60 килограма.Лесна инсталация : Бърз и лесен монтаж, без инструменти, не се изисква.Стълба за кучета може да се събира и да се съхранява, той е лесен за инсталиране и е малък по размер.Противоскользящий дизайн : фигура на крака домашен любимец долу може да попречи на движение на стъпала и предотвратяване на подхлъзване домашен любимец при повдигане и спускане с мебели.Предмети от първа необходимост за семейството : Стълба за домашни любимци е много подходящ за котки и кучета.Кучешки стъпки улесняват вашите най-добри приятели-домашни любимци достъп до мебели, перваза на прозореца или кроватям.По-стабилна и устойчива : Нашата 3-слойная стълба за кучета по-устойчиви, от други стълби, представени на пазара.Той е изработен от порести пяна с висока плътност.Той не опрокинется, и не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец опрокинется по време на употреба.Пяна с висока плътност : Нашите стълби за кучета са направени от гъба.Въпреки, че куче на стълба е гъба, тя достатъчно е здрав, за да издържи около 60 килограма.Спецификация : Стил : 3-слойный слой Материал : фланела + гъба с висока плътност Размер : около 60 * 40 * 40 см/23.75 Компресиран размер : около 48*18*18 см/18.09 Тегло по време на транспортирането : около 55 кг Тегло : около 2 кг Характеристика : По-стабилна и устойчива : Нашата 3-слойная стълба за кучета по-устойчиви, от други стълби, представени на пазара.Той е изработен от порести пяна с висока плътност.

Опции за продукта

Style:
3-layer slope
Material:
flannel + high density sponge
Size:
about 60*40*40cm/23.62*15.75*15.75in
Compressed size:
about 48*18*18cm/18.9*7.09*7.09in
Bearing weight:
about 55kg
Weight:
about 2kg
Feature:
More stable and durable:
Our 3-layer dog ladder is more stable than other ladders on the market. It is made of high-density sponge foam. It will not tip over, and you don't have to worry about your pet tipping over during use.
High-density foam:
Our dog stairs are made of sponge. Although dog stairs are sponges, they are strong enough to support about 60 pounds.
Easy to install:
Quick and easy to assemble, no tools required. The dog stairs can be assembled and stored, which is easy to install and small in size.
Anti-slip design:
The pet foot pattern at the bottom can prevent the steps from moving and prevent the pet from slipping while getting up and down the furniture.
Family essentials:
Pet stairs are very suitable for cats and dogs. The dog steps make it easier for your best pet friends to reach furniture, window sills or beds.
Machine washable:
Each dog staircase has a removable/washable cover. It is easy to replace and clean.
Precaution:
Our pet stairs use vacuum compression packaging, and it takes time to rebound after opening. Generally, it can rebound completely after 24-48 hours, depending on the temperature, the higher the temperature, the faster the rebound.:
Packing list:
stairs*1
notes:
Due to the lighting effect and shooting angle, the product has chromatic aberration, please understand.:
Due to manual measurement, there are errors in product dimensions. :

Свързани продукти