.

.

Ipetboom 10шт Фиби За Коса за Кучета, Аксесоари за Момичета, Шнола за Коса във формата на Корона, Диадема за Котки, Шнола за Коса, Шнола за Коса, Crown за Кучета, Аксесоари за ?

Ipetboom 10шт Фиби За Коса за Кучета, Аксесоари за Момичета, Шнола за Коса във формата на Корона, Диадема за Котки, Шнола за Коса, Шнола

BGN 0.67

Наличност
На склад

??【ФОРМА на короната】? - щипки за коса за кучета са с формата на корона, която на вашия домашен любимец удобен и просто се носят ??【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】? - Шнола за коса "Корона" е изработена от висококачествен полиестер, инкрустирована шест красиви перли, които изглеждат свежо и елегантно. ??【Перфектен дизайн】? - щипки за коса за домашни животни, са подходящи за всяка грижа за коса домашни животни, които могат плътно зажимать косата и да не се плъзне, а също така и лесно се прикрепя към косата. ??【МНОГО СЛУЧАИ】? - обличане тази елегантна заколку под формата на короната за коса, ще можете да участвате в различни партита, събития, сватби и големи фестивали, или вашият домашен любимец може да го носите всеки ден. ??【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】? - Щипки за коса не са подходящи за използване с домашни любимци, но също така могат да бъдат използвани за облекло на малко момиче или жена, можете да ги използвате, за да направите эффектную снимка с вашия домашен любимец. ??【ФОРМА на короната】? - щипки за коса за кучета са с формата на корона, която на вашия домашен любимец удобен и просто се носят. ??【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】? - Шнола за коса "Корона" е изработена от висококачествен полиестер, инкрустирована шест красиви перли, които изглеждат свежо и елегантно. ??【Перфектен дизайн】? - щипки за коса за домашни животни, са подходящи за всяка грижа за коса домашни животни, които могат плътно зажимать косата и да не се плъзне, а също така и лесно се прикрепя към косата. ??【МНОГО СЛУЧАИ】? - обличане тази елегантна заколку под формата на короната за коса, ще можете да участвате в различни партита, събития, сватби и големи фестивали, или вашият домашен любимец може да го носите всеки ден. ??【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】? - Щипки за коса не са подходящи за използване с домашни любимци, но също така могат да бъдат използвани за облекло на малко момиче или жена, можете да ги използвате, за да направите эффектную снимка с вашия домашен любимец. ✨✨Описание аксесоари за момичета-кучета✨✨ Фиби за коса не са подходящи за използване с домашни любимци, но също така могат да бъдат използвани за облекло малки момичета, жени, можете да ги използвате, за да направи смислен снимка с вашия домашен любимец.

Опции за продукта

Свързани продукти