.

.

Контейнер за съхранение на ориз ACCDUER Grain bin и херметично затворен Кофа за ориз, Инсталиране на Кухнята на Потребителска Кутия за съхранение на ориз, Контейнер за съх?

Контейнер за съхранение на ориз ACCDUER Grain bin и херметично затворен Кофа за ориз, Инсталиране на Кухнята на Потребителска Кутия

BGN 94.50

Наличност
На склад

Идеален за съхранение в кухнята : Подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, шипучки, полезни органични продукти, зърнени храни или зърнени закускиМатериал : полипропилен материал, екологично чист, с добро запечатване, дебели и здрави.Дизайн на дръжката : удобен дизайн на дръжката, удобен за ръка, удобен за натискане и дърпане, красиво и практично. Слайдер Дизайн : дизайн плъзгаща се капачка, използването на не заема място, ориз лесно да се заеме, практичен дизайн.Голям капацитет : 10 кг./15 кг два варианта, може да се съхранява ориз/ спагети /боб /закуски и т., е много практично. Идеален за съхранение в кухнята : подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, шипучки, полезни органични продукти, зърнени храни или зърнени закуски.Материал : полипропилен материал, екологично чист, с добро запечатване, дебели и здрави.Дизайн на дръжката : удобен дизайн на дръжката, удобен за ръка, удобен за натискане и дърпане, красиво и практично. Слайдер Дизайн : дизайн плъзгаща се капачка, използването на не заема място, ориз лесно да се заеме, практичен дизайн.Голям капацитет : 10 кг./ 15 кг два варианта, може да се съхранява ориз/ спагети/боб/закуски и т., е много практично. 4-трети страни за запечатване на капака : те са стегнати, така че нито влага, нито въздухът не може да проникне вътре.Това ще спести си суха храна свеж и чист.Можете да съхранявате пълнозърнести храни или други продукти, за да се запази вкусът на ястията!Информация за продукта : Име : Кухненски кутия за съхранение на зърно Размер : 39 (Д)*22,7 (Ш)* 22/29,5 (В) смМатериал : Ррцвет : бежов Определяне : хол, кухня, балкон, спалня, баня Забележка : Допуска се разлика в измерванията на 1-2 см от ръчно измерване на Цвета на обекта може да се различават леко от снимките, поради разлика в монитора на компютъра.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти! безрискови ИНВЕСТИЦИИ: Нашите контейнери за съхранение на зърнени храни определено завоюют вашата любов.

Опции за продукта

Свързани продукти