.

.

Набор от инструменти за камина Flohover 30,5 инча С Коледните Шарките на Животните, 5 бр., Комплекти Инструменти, Дръжка, Държач от Ковано Желязо, Щипки за Огрев, Лопата, Че?

Набор от инструменти за камина Flohover 30,5 инча С Коледните Шарките на Животните, 5 бр., Комплекти Инструменти, Дръжка, Държач от Ковано

BGN 1.67

Наличност
На склад

Идеален набор от аксесоари за камина : 30-инчов черно набор от инструменти за камината е подходяща за всички притежатели на каминных поленьев, печки на дърва, кофи за пепел, решетки или улични инструменти за отглеждане на огъняПрекрасен дизайн с шарени коледни животните : Една поставка за каминных инструменти с набор от четири теми за камината.Комплектът включва здрав щеточная метла, стара лопата, щипки за огрев, покер за огъня и хищник.Лесен монтаж : Горни куки комплекта с инструменти ви позволяват внимателно разпределени манто инструменти. 30,31 "H x 3"D x 13,7 "W. най-Добрият материал от ковано желязо : черна желязна тръба с модерен прахово покритие - това е устойчив набор от инструменти.Удобство за използване през зимата : Мантел клещи помагат на безопасно хвърля дърва за подпалки и се позиционират дърва и камина четка с твърда четина лесно помита пепел и отломки.

Опции за продукта

Свързани продукти