.

.

Топка за Заключване на вратата на гардероба, Преносим 6 Комплекта, Double Ball Капаче, За Напрежение шкаф, Здрав, Регулируемо Напрежение, Лесна За Инсталиране Месинг за п?

Топка за Заключване на вратата на гардероба, Преносим 6 Комплекта, Double Ball Капаче, За Напрежение шкаф, Здрав, Регулируемо

BGN 31.25

Наличност
На склад

ДВОЙНА КРУШКА : защелкивающиеся брави от месинг с двойно топката ще ви помогнат да решите проблема затворени врати и увисналаЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Двойни врати на гардероба с отточна замъка са гъвкави и лесни за инсталиране, ги лесен за отваряне и затваряне, което придава на вашето гардероба на по-спретнат вид.РЕГУЛИРУЕМО напрежение : Напрежение капаче могат свободно да се регулира в зависимост от вашите различни изисквания за използване.ЗДРАВ материал : Затвори вратите на гардероба са изработени от висококачествени латунного материал, трайна, с дълъг срок на служба, която е здрава и да я лесно да се прекъсне.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Бравата, за напрежение, топки на вратата на шкафа е подходящ за шкафове, гардеробных, чекмеджета, бюра и т. Той е подходящ за повечето шкафове. ДВОЙНА КРУШКА : защелкивающиеся брави от месинг с двойно топката ще ви помогнат да решите проблема затворени врати и увиснала. Лесна инсталация : Двойни врати на гардероба с отточна замъка са гъвкави и лесни за инсталиране, ги лесен за отваряне и затваряне, което прави вашия шкаф по-чист. РЕГУЛИРУЕМО напрежение : Напрежение капаче могат свободно да се регулира в зависимост от вашите различни изисквания за използване. Здрав материал : Вратата се затвори гардероба е изработен от висококачествен латунного материал, трайна, с дълъг срок на служба, която е здрава и да я лесно да се прекъсне. широко приложение : Топката се затвори, за напрежение, вратите на гардероба е подходящ за шкафове, гардеробных, чекмеджета, бюра и т. Той е подходящ за повечето шкафове.Параметри : Тип на продукта : Хонорар вратите на гардероба Материал : месинг Област на приложение : Хонорар вратите на гардероба Срок на услугата : отваря и затваря над 30 000 пъти Осъществяване Списък : 6 x Хонорар вратите на гардероба 24 x винт.

Опции за продукта

Item Type:
Cabinet Door Catch
Material:
Brass
Scope of Application:
Closet Cabinet Door Catch
Service Life:
Open and Close More Than 30,000 Times
Package List:
6 x Cabinet Door Catch24 x Screw:

Свързани продукти