.

.

Куки за плетене на една кука Coopay Ергономична Ръкохватка, Комплект Куки с голяма Извита дръжка за ръка, страдащи от Артрит, 8 бр. Различни Размери, Алуминиеви Игла за ?

Куки за плетене на една кука Coopay Ергономична Ръкохватка, Комплект Куки с голяма Извита дръжка за ръка, страдащи от Артрит, 8

BGN 1.33

Наличност
На склад

Насладете се на всеки момент от плетене на една кука! ❤️ [Подобрени куки за ръце, страдащи от артрит] Набор от куки за плетене Coopay разработен с S-образна, с извита дръжка.Предната част на дръжката за плетене на една кука е удобен за пръстите, а дръжката за плетене на една кука не е права, а крива, така че да е удобно лежи в дланта на ръката си, така че този ергономичен дизайн, комплект за плетене на една кука още по-добре държи на ръце, страдащи от артрит, и стари, и пръстите на ръцете.Дори ако ще използвате този комплект за плетене на една кука в продължение на дълго време, вие няма да усетите напрежението в мускулите, умора и дискомфорт на ръцете и китките. ❤️ [Големи и лесни игла за плетене на една кука за начинаещи] Тази кука за плетене на една кука от прежда е по-голяма извита дръжка, която е божи дар за хората с по-големи дланите.В сравнение с други куки за плетене, лека дръжка за плетене на една кука дълга и не се плъзга лесно, когато дланта на ръката си държат ергономични куки за плетене на една кука, също така е много подходящо за възрастните хора, за плетене на една кука, без болка и мравучкане на пръстите. ❤️ [Пълен набор от куки за плетене] Набор от многоцветни куки Coopay съдържа 8 размери : C / 2 (2,5 мм), D / 3 (3,0 мм), E / 4 (3,5 мм), G /6 (4.0 mm), 7 (4,5 мм), H / 8 (5,0 мм), I / 9 (5,5 мм), J / 10 (6,0 мм) и може да се използва широко в много от нещата са ръчно изработени, като например цветя, възли пуловери, шапки, одеяла, шалове и кукли и така нататък.Всеки вязальный кука за бродерия от прежди има подробна маркировка размер, което позволява лесно да се идентифицират и да се вземе. ❤️ [Гладка куки за плетене] Набор от спици Coopay за плетене на една кука е изработен от алуминий с ръчно полиране, е здрава и не е податлив на корозия, така че прежди може лесно да се плъзга при плетене на една кука.Не се притеснявайте за това, че прежди сълзотворен и зацепится.Сребриста боя на алуминий куки за плетене на една кука за плетене, ще бъде по-осезаем в по-тъмна среда, така че при плетене на прежди с тъмен цвят е по-лесно да се сдобият с игла, и тя през цялото време ще запази блясъка си, не отслаиваясь. ❤️[Идеални подаръци за най-запалените Плетачи] Този висококачествен комплект за плетене на една кука от Coopay - задължителен инструмент за тъкане на прежда за всеки любител на плетене.

Опции за продукта

8 Sizes:
C/2(2.5mm), D/3(3.0mm), E/4(3.5mm), G/6(4.0mm), 7(4.5mm), H/8(5.0mm), I/9(5.5mm), J/10(6.0mm)
Material:
aluminum + ABS
Length:
6.75 in

Свързани продукти