.

.

N/A Инструмент за дизайн на ноктите, усеивающий Кристали, писалка за маникюр, комплект мъниста от неръждаема стомана, 5 бр./компл. (Цвят: сребърен размер: около 12 см)

N/A Инструмент за дизайн на ноктите, усеивающий Кристали, писалка за маникюр, комплект мъниста от неръждаема стомана, 5 бр./компл.

BGN 3.33

Наличност
На склад

2 различни края за различни желанияВ единия край с топка по-голям размер, а другия край-с лъжичка за по-малък размер. Прави и ъглови точка топки за всякакви условия на работа.Идеален за точки и флорални мотиви.Тя може да се използва за създаване на обекти (плоска или по намаляване на размера) и даване на точки форма на венчелистчета при създаването на ситно прорисованных цветове. 2 различни края за различни желания.В единия край с топка по-голям размер, а другия край-с лъжичка за по-малък размер. Прави и ъглови точка топки за всякакви условия на работа.Идеален за точки и флорални мотиви.Тя може да се използва за създаване на обекти (плоска или по намаляване на размера) и даване на точки форма на венчелистчета при създаването на ситно прорисованных цветове.Параметри : Материал : Сплавразмер : около 12 смЦвет : серебристыйпакет включва : 5x Дръжка за маркиране на ноктите Функции : 2 различни края за различни желания.В единия край с топка по-голям размер, а другия край-с лъжичка за по-малък размер. Прави и ъглови точка топки за всякакви условия на работа.Идеален за точки и флорални мотиви.Тя може да се използва за създаване на обекти (плоска или по намаляване на размера) и даване на точки форма на венчелистчета при създаването на ситно прорисованных цветове.Изкуство, занаяти и шиене "Живопис, рисуване и художествени принадлежност", Комплекти четки за рисуване.

Опции за продукта

Material:
Alloy
Size:
Approx 12cm
Color:
Silver
Package Includes:
5x Nail Art Dotting Pen
Feature:
2 different ends for different desires.:
One end with a larger ball and another end with a smaller one.:
Straight and angular dotting balls for all sort of working conditions.:
Ideal for dots and flower patterns.:
It can also be used for creating dots(of an even or decreasing size) and to pill dots into petal shapes when doing finely detailed flowers.:
Arts, Crafts & Sewing›Painting, Drawing & Art Supplies›Painting›Paintbrushes›Paintbrush Sets. :

Свързани продукти