.

.

Играчка за Дъвчене Птици, Люлки За Катерене, Подвесная Играчки, Дървени Цветни Тренировочная Играчка със Звънци за Папагал Какаду, Чинка, Вълнисто Папагал, Африкан?

Играчка за Дъвчене Птици, Люлки За Катерене, Подвесная Играчки, Дървени Цветни Тренировочная Играчка със Звънци за Папагал Какаду, Чинка,

BGN 11.39

Наличност
На склад

? Размер и е подходящ : 12,99 *3,94 инча/ 33 * 10 см, подходяща за малки и средни по размер птици, като папагал какаду, африкански сив, чинка, ара, вълнисто папагал и така нататък ? ПОДОБРЯВАНЕ на ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, Тази играчка за дъвчене от птици е направена от дървени кубчета с различни форми и размери, които ще стимулират папагали намерите това, което те искат, и те ще станат по-умни. ? Безопасна и устойчива : Тази играчка за дъвчене за птици е изработена от масивно дърво с помощта на хранителен материал, цветни акрилни аксесоари и верижки от неръждаема стомана, всички материали са безопасни и нетоксични, птиците могат безопасно да дъвче и да я използват. ? Лесен за настройка : Горната част на тази играчка за дъвчене птици с трайни метална кука, с помощта на които играчка удобен за инсталиране на всяко място, което искате да инсталирате, тя притежава висока носеща способност и при необходимост може да се използва като люлка за папагали. ? Естествено почиства клюн : Нашата играчка за дъвчене папагали помага попугаям по естествен начин клип на клюна, не позволява дълъг клювам повлияят на способността папагал има и да навреди на здравето на папагал. Забележка : Колкото по-остри човката на папагала, толкова по-бързо ще се изразходва от естествено дърво.Технически характеристики : Материал : естествено дърво + неръждаема стомана + акрил Размер : 12,99 * 3,94 инча / 33 * 10 см Цвят : цветен Характеристики : ? е Изработена от естествено дърво и хранителни материали, безопасен и нетоксичен за всички папагали. ? Е подходящ за малки и средни птици, като папагал какаду, африкански сив, чинка, ара, вълнисто папагал и така нататък. ? Нашата играчка за дъвчене папагал може да помогне попугаям да се обличат и да се сложи в ред своя клюн, защото, ако тя е с дълга човка, тя ще навреди на неговото здраве. ? В процеса на това като папагали използват свои собствени методи за определяне и избор любимите си дървени кубчета, тяхната интелигентност ще се подобри.

Опции за продукта

Свързани продукти