.

.

Wontee bird ' s Nest, Зимна Топла Уютна Хижа, Птичья Легло, Окачен Хамак за Папагали, Сенегальский папагал-Квакер, Папагали-Папагали (Средно, Зелен)

Wontee bird ' s Nest, Зимна Топла Уютна Хижа, Птичья Легло, Окачен Хамак за Папагали, Сенегальский папагал-Квакер, Папагали-Папагали

BGN 2.00

Наличност
На склад

✔ Нашата птичья креватче е изработена от памук, мека и удобнаСогревайте своите папагали студена сутрин и вечер и да ги накара да се чувстват в безопасност. ✔ Осигурете уютна хижа за вашите птици, така че те могат да се отпуснете, да се скрие, да играе и да спи.Меко и удобно гнездо за сън може да намали стреса, птици и да им дава чувство на сигурност. ✔ Отвор в страничната част на птичи гнезда удобно, и птиците могат лесно да се влиза и излиза.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Уютно легло е задължително за клетка за клетки, подходящи за птици среден размер, папагали, кайков, сенегальцев, какаду, конуров и т. ✔ Ние предлагаме 2 размера на птичи гнезда по ваш избор.5", голям-11,4 "x7. Моля, изберете подходящ размер в зависимост от големината на вашата птица. ✔ Нашата птичья креватче е изработена от памук, мека и удобна.Согревайте своите папагали студена сутрин и вечер и да ги накара да се чувстват в безопасност. ✔ Осигурете уютна хижа за вашите птици, така че те могат да се отпуснете, да се скрие, да играе и да спи.Меко и удобно гнездо за сън може да намали стреса, птици и да им дава чувство на сигурност. ✔ Отвор в страничната част на птичи гнезда удобно, и птиците могат лесно да се влиза и излиза.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Уютно легло е задължително за клетка за клетки, подходящи за птици среден размер, папагали, кайков, сенегальцев, какаду, конуров и т. ✔ Ние предлагаме 2 размера на птичи гнезда по ваш избор.5", голям-11,4 "x7. Моля, изберете подходящ размер в зависимост от големината на вашата птица.

Опции за продукта

Свързани продукти