.

.

Гамильтони Морско Свинче Дървена Къща, Място за Чинчила Натурален Къща с Прозорец Домашни Любимци Голямо Скривалище Детска Хижата за един gerbil Пор Протеини, Плъхов?

Гамильтони Морско Свинче Дървена Къща, Място за Чинчила Натурален Къща с Прозорец Домашни Любимци Голямо Скривалище Детска Хижата за един

BGN 12.03

Наличност
На склад

Компанията Hamiledyi Пет е основана през 2018 година, в общи линии ние доставяме следните домашни животни : котки и кучета, малки животни, птици, водни животни, земноводни и влечугиHamiledyi пет - това са естествени, безопасни, удобни и полезни продукти, които позволяват на вашия домашен любимец да води здравословен и щастлив живот по време на игри и хранене. Ние вярваме, че бъдещето на грижи за малки домашни любимци ще бъдат по-ярки. ❤【Убежище】 Размер на дървена къща за хамстер : 7,9 "x 6,1 x 7,5" (Д * Ш * В).Вилата е идеалното убежище за домашни мишки, хамстери, един gerbil и захарни планери. Тази голяма къща може да съхранява повече моркови, борови шишарки и играчки топки.Нашите домашни любимци са готови да се отпуснете и да играе в продължение на целия ден. ❤【Висококачествени дървени материали】 Сърдит къща е изработена от висококачествена дървесина, което осигурява малко животно чувство за сигурност.Отличен дом за хамстери е направена от необработени дърво и не е боя, което е полезно за животни. ❤【Да се забавляват】 Къщичка за домашни любимци е лесно и симпатичен, че е много привлекателна за вашия домашен любимец.Покрива е покрит с кора, като че ли е в природата.Вашите малки любимци ще се проведе часовници с удоволствие, проучване на влизане в дома си и изход от него.Твоите малки приятели, готови да играят постоянно, намаляване на скуката и повишаване на нивото на активност. ❤【Популярно място за сън】 Мышиное убежище с прозорци се осигурява постоянен приток на свеж въздух, благодарение на който вашите домашни любимци ще се чувствате комфортно и спокойно.Те често почиват в къщата, така че можете да ги организира легла около къщата и вътре в нея. ❤【Лесни за почистване и трайни】Напълно дървени повърхности са лесни за почистване и най петна може да отстирать кърпа.Солидна къща е твърдо, не се напуква, не е податлива на стареене, и ще се радвате на вашия домашен любимец. ❤【Убежище】 Размер на дървена къща за хамстер : 7,9 "x 6,1 x 7,5" (Д * Ш * В).Вилата е идеалното убежище за домашни мишки, хамстери, един gerbil и захарни планери. Тази голяма къща може да съхранява повече моркови, борови шишарки и играчки топки.Нашите домашни любимци са готови да се отпуснете и да играе в продължение на целия ден. ❤【Висококачествени дървени материали】 Сърдит къща е изработена от висококачествена дървесина, което осигурява малко животно чувство за сигурност.Отличен дом за хамстери е направена от необработени дърво и не е боя, което е полезно за животни. ❤【Да се забавляват】 Къщичка за домашни любимци е лесно и симпатичен, че е много привлекателна за вашия домашен любимец.

Опции за продукта

Свързани продукти