.

.

XJJZS Метален Рафт-Органайзер от 3 теми, Стенен Декор, Закачалка, Саксия, Художествен дизайн, Стенен Органайзер за Баня, Кухня (Цвят: A размер

XJJZS Метален Рафт-Органайзер от 3 теми, Стенен Декор, Закачалка, Саксия, Художествен дизайн, Стенен Органайзер за Баня, Кухня (Цвят:

BGN 1.33

Наличност
На склад

Строг подбор на материали, трайна и издръжливаРафтове ще направят вашата стена/стая чудесна, ще направят звездна и тиха.Разнообразие от комбинации, чисти и спретнати и подредени за съхранение увеличават усещането за стенен слой.Кажете сбогом със скучни стени.Може да се постави в коридора, кухнята, офиса, гаража или работилницата си. съхранение в кухнята, украса на стаята.Строг подбор на материали, трайна и издръжлива.Рафтове ще направят вашата стена/стая чудесна, ще направят звездна и тиха.Разнообразие от комбинации, чисти и спретнати и подредени за съхранение увеличават усещането за стенен слой.Кажете сбогом със скучни стени.Може да се постави в коридора, кухнята, офиса, гаража или работилницата си. съхранение в кухнята, украса на стаята.Строг подбор на материали, здрави и трайни рафтове ще направят вашата стена /стая е зашеметяваща, ще я звезден вид и уют. Разнообразие от комбинации, чисти и спретнати и подредени за съхранение ще увеличи усещането за стенен слой.Кажете сбогом със скучни стени, можете да Ги поставите в коридора, кухнята, офиса, гаража или стая за бродерия кухненско съхранение, обработка на стаите в комбинация от мода и природата, украсете стената с книги и поделками декорирайте стената, за да направите стаята си по-чист и елегантен Проявите своите таланти и раскрасьте на стената в уникален стил Материал : метал Опаковка включва : 3 * Рафтове (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета на изображението. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Що се отнася до цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Опции за продукта

Свързани продукти